Poznata Kardashianka kopira Arianu Grande!
Nije tako retko da zvezde kopiraju zvezde – šta više, to se dešava bukvalno svakodnevno! Neretko se desi da se stvori neka pevačica ili pevač niotkuda, i postanu slavni i provlače se po medijima samo zato što su odlučili da iskopiraju neku slavnu zvezdu, poput Ariane Grande. Ipak, ovog puta ne radi se o nekome ko nije slavan, već o mega popularnoj Khloe Kardashian! Khloe je još pre bila optuživana za kopiranje Ari, a očigledno da ne može (ili ne želi) da stane. Uz to, Khloe je skoro dobila pregršt komentara kako izgleda “identično kao sestra Kendall”, o čemu smo vam pisali OVDE, ali sada je situacija malo “gušća” – Arianatori su veoma besni jer je Kardashianka odlučila da nosi Arianin stil!

Naime, Khloe je na svom storiju objavila par fotografija i videa gde je možemo videti sa frizurom gotovo identičnom kao Ari. Pored toga, fandom je ljut jer ona “fura” baggy dukserice i duge nokte, što je donekle poznato kao “Ariana Grande stil”.

“Khloe želi da bude Ari” i “Ariana Grande stil ti ne stoji” su samo neki od pregršt komentara koje je izazvala Kardashianka. Da li ovo ona namerno radi, da bi se pisalo o njoj ne znamo, a vi nam recite šta vi mislite!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram