Radun Bakić: TikTok je najjača društvena platforma

Ako redovno pratite portal Super Teen onda znate da smo vam Raduna Bakića predstavili sredimo 2020. godine. Tada smo pričali o raznim temama, a sve možete da pročitate OVDE a evo šta nam je Radun Bakić sada rekao o društevnoj mreži TikTok, na kojoj je najaktivniji.

Od svih društvenih mreža najaktivniji si na TikToku. Zašto je baš tako?

Zato što je trenutno najjača društvena platforma koja mnogo doprinosi Instagramu, jer se pratioca sa TikToka sele i na Instagram. Mnogo je bolji i ima brži algoritam i ima više zanimljivog sadržaja.

Koliko postova dnevno postaviš?

Na TikToku 15, a posle dva dana obrišem sve i ostavim samo jedan koji je prošao dobro. To je moja formula hahah.

A koliko je vremena potrebno da se snimi jedan video koji ćese naći na tvom profilu?

Kratko zaista. Nekih 5 minuta.Više vremena mi oduzme dok smislim šta bih snimio.

Da li je i koliko TikTok uticao na modne trendove?

Da! Sada je minimalizam popularan i mnogo mi se dopada nacin na koji se kreću nove generacije u modnom smislu. U te nove generacije ubrajam i sebe.

@radunbakicand they judge me for that…##fyp ##viral

♬ stan stray kids – neelaclara


Koja je pozitivna, a koja negativna strana TikToka?

Pozitivna strana je algoritam same aplikacije, koji je brz, a negativna je mnogo dece koja ne znaju šta pišu i kakve uvrede upućuju drugima.

Kako ti vidiš budućnost ove mreže?

Smatram da će samo nastaviti da raste i da će biti najbrojnija društvena platforma.

Kada bi mogao da dodaš neku opciju koja ne postoji trenutno šta bi to bilo?

Hmm, baš dobro pitanje. Možda bih dodao stroyje? TikTok story, zvuči dobro.

I za kraj moramo da te prokometarišemo nemile događaje koji su se desili ovih dana u Italiji i Srbiji, u kojima su deca učestvjući u najnovijem TikTok čelenžu – blackout challenge – tragično nastradala. Šta bi ti poručio mladim generacijama?

Kao što sam već rekao negativna strana TikToka su mnogobrojne uvrede, ali i opasni izazovi kao što možemo da vidimo. Moj savet svima je da ne pokušavaju ništa što je opasno jer posledice mogu biti katastrofalne, a kada vidite takav video prijavite ga kako bismo živeli u svetu bez patnje. 

Radun Bakić je sjajan sagovornik i voleli bismo da čujemo vaše mišljenje o ovom sjajnom mladiću, a do tada ga zapratite na TikTok nalogu  ili ako više  volite Instargam na profilu koji nosi ime @redzumen

Foto: Zoan