Addison Rae otrkila koju Kardashianku najmanje voli?!

TikTok je danas bukvalno najjača društvena mreža na svetu-nema osobe koja ne zna za TikTok, a vrlo je mali procenat osoba koje nemaju instaliran TikTok na svom telefonu. Pored toga, sigurni smo da znate ko su zvezde ove platforme poput Charli D’Amelio, Noah Beck, Bryce Hall i Addison Rae su samo neki od najpoznatijih lica TikToka. Danas vam pišemo upravo o Addison, koja je skoro imala jedan veoma gadan čelendž sa svojim TikTok prijateljima i kolegama. U pitanju je video gde joj društvo poput Brycea, Blakea i Noaha postavljaju veoma teška pitanja koja bi verovatno izazvala dosta drame kad bi odgovorila na njih, pa ako ne želi da da odgovor mora da pojede nešto gadno poput pokvarene ribe, sardina, algi i slično. Addison je postavljeno vrlo teško pitanje od strane Blakea, a pitanje glasi “Koja ti je od Kardashianki koje si upoznala najmanje draga?”

Addi je bila ubeđena da će moći da odgovori na pitanje od Blakea, pa je uzela najveći komad pokvarene ribe, ali se prevarila! Kada je Blake upitao navedeno pitanje, TikTokerka se bukvalno pokajala što je uzela toliki komad: “Omg, nemam Kardashianku koju najmanje volim, ali stvarno”- kaže Addison u videu. Ipak, Blake je nastavio sa pitanjima!

“Nema ni jedna koja ti bar malo smeta” – dobacio je Blake, a Addison je odgovorila: “Pa stvarno, ne mogu da odgovorim na to!” i zagrizla ribu koju je par sekundi nakon toga i izbacila iz usta, jer po njenim rečima-užasna je. Da saznate ostale detalje, pogledajte video ove družine koji se nalazi ispod.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram