Halsey iznenađuje fandom: Trudna sam!
Iako ćemo za koji dan uplivati u drugi mesec 2021. godine, februar, situacija sa korona virusom i svim ostalim užasnim stvarima koje su se događale u 2020. godini nisu se promenile. Upravo u ovako tmurnim i ružnim danima potrebno nam je što više lepih vesti, što iz naših privatnih života, tako i od slavnih ličnosti koje pratimo. Uvek volimo i divan je osećaj da vam prenesemo vesti da je neka zvezda trudna, da je rodila dete, da je u vezi, da se verila ili udala i slično, a danas vam prenosimo upravo takvu vest. Ovog puta reč je o Halsey, mega popularnoj pevačici koja se bori da postane majka još od gubitka bebe i to pred sam koncert pre par godina. Vesti je pevačica objavila na svom Instagram profilu, a iznenadila je i uzbudila sve nas!

Halsey je objavila lepu vest uz kolaž od par slika na svom Instagram profilu, a u opisu nije bila baš rečita – napisala je samo “iznenađenje”. Zatim je otac njenog deteta, i njena jača polovina, scenarista Alev Aydin komentarisao: “Srce mi je puno, slatkice, volim te”, a Halsey je uzvratila: “Volim te. I već volim ovog malog čoveka u meni.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Lepe vesti nisu prošle nezapaženo od strane zvezda, pa su zvezde poput Perrie Edwards, Olivie Rodrigo i Ruby Rose čestitale pevačici. I mi šaljemo iskrene čestitke, jer znamo koliko se mlada Halsey borila za potomstvo. Njen najveći san je uvek bio da bude majka, a njeni snovi se sad ostvaruju!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram