Selena Gomez objavila pesmu i poručuje: Hoću da plešete!

Selena Gomez je čvrsto rešila da se prebaci na muziku na španskom jeziku – ona je kao svoj prvenac na ovom jeziku objavila pesmu “De Una Vez”, a pre nekoliko dana nas je počastila i novom numerom koja nosi naziv “Baila Conmigo”, odnosno “Pleši sa mnom” na srpskom jeziku. Na ovoj numeri pridružio joj se i Rauw Alejandro, pevač, reper i kompozitor iz Porto Rika. Pesma je laganog ritma, koji veoma brzo uđe u uši, a to što je već uveliko na raznim plejlistama i top listama u svetu nam to i potvrđuje. U spotu se radi o devojci i momku (koji je Rauw Alejandro), ona pleše uz Seleninu pesmu, a Rauw Alejandro joj se na kraju i pridružuje. Naravno da je Sel sada dosta aktivna u medijima, pa je dala brojne intervjue, a mi ćemo vam preneti najzanimljivije detalje iz istih!

“Sa ‘Baila Conmigo’ želim da podstaknem svakoga da ustane i zapleše, želim da svi plešete! Video jednim pokazuje i izolaciju u kojoj se svi sada nalazimo, te nam govori da nas muzika spaja u teškim vremenima. Kada sam počela sa muzikom na španskom, ‘De Una Vez’ je bila prva pesma, i mislim da je bila odličan početak. Moja nova numera ima tu ‘moć’ i strast da vas odmah digne na noge” – priča Selena.

„Znam da vas interesuje i ono šta mislim o Rauwu Alejandru… Mislim da je veoma sladak! On mi je obećao pesmu i dao je sve od sebe da je napravi što bolje. Kada sam čula kako njegov glas zvuči u ovoj pesmi, oduševila sam se i odmah sam pristala na saradnju sa njim. Mislim da pesma sada ima odličan zvuk i divnu dozu senzualnosti” – zaključuje Selena. Kako vam se dopada njena nova numera?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Da čujemo vaše komentare, kako vam se dopada njena nova numera “Baila Conmigo”? I kako vam se dopada kako Selena zvuči na španskom?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo