TWICE: Pesma i ples su naš život oduvek
K-POP muzika je danas bukvalno najpoznatija muzika na svetu. Ima toliko bendova (grupa), što muških, tako i ženskih, ali i pojedinaca koji su voljeni na globalnom nivou zbog K-POP muzike koja osvaja svet prethodnih par godina. Za grupe poput BTS i BLACKPINK su apsolutno svi čuli, ne verujemo da ćete naići na tinejdžera koji ne zna za ove bendove. Ipak, danas vam pišemo o devetočlanoj girl K-POP grupi – u pitanju je grupa TWICE. I da, dobro ste pročitali, grupa broj čak 9 devojaka članica! Ove talentovane devojke su se kao grupa pojavile još 2016. godine, a bend čine Jeongyeon, Nayeon, Momo, Sana, Mina, Jihyo, Dahyun, Chaeyoung i Tzuyu. Devojke iz grupe TWICE su prethodnih meseci dosta aktivne u medijima, a i mi ćemo ih pratiti – hajde da vidimo šta su rekle u najnovijim intervjuima.

Kada ste shvatile da je muzika ono čime želite da se bavite?

Tzuyu je bila kratka: “Od kad znam za sebe, želim da radim ono što radim sad”, dok je Jeongyeon ipak dala duži komentar.

Jeongyeon: “Mislim sa sam tada imala desetak godina. Znam da sam uživala u filmu ‘Ples na kiši’ i praktično oduvek želim da mi ples i pesma budu život, što i jesu sad”.

Momo: “Ne znam koliko sam tačno imala godina, ali još u detinjstvu sam slušala muziku i želela sam da mi to bude posao jednog dana”.

Nayeon: “Ja sam se odlučila da mi posao bude muzika u srednjoj školi, oduvek sam volela da pevam i plešem”.

Jihyo: “Odmalena sam volela da nastupam, plešem, pevam i uživam u tome. To je bio stil života za mene”.

Kako ste se igrale kad ste bile male?

Dahyun: “Gonggi Nori je igra koju sam danonoćno igrala i apsolutno sam uživala u istoj. Igra se sa 5 kamenčića i baš je zabavna”.

Kako provodite vreme kada nemate obaveza oko posla?

Jihyo: “Gledam TV, šopingujem ili igram igrice. Uvek je nešto od toga”.

Sana: “Uživam u vežbama istezanja, one me opuštaju. Takođe, volim i da šopingujem, ali online.

Koji bi savet dali umetnicima koji žele da postignu velike uspehe poput vas?

TWICE: “Nikada ne odustajte od svog cilja. Takođe, ne možete znati kad će vam se otvoriti prilika da pokažete sve što znate, najvažnije je da uvek budete spremni na tako nešto. Uvek dajte sve od sebe”-zaključuju devojke iz ove grupe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TWICE (@twicetagram)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram