Selena o novom albumu: Stiže u martu, biće na španskom
Selena Gomez je prethodnih dana veoma vredna – ona je objavila svoju prvu numeru na španskom jeziku, “De Una Vez”, a već sad nam je predstavila i novu pesmu na španskom “Baila Conmigo” (o kojoj ćemo vam takođe pisati uskoro). Ipak, pevačica ne planira da stane na tome -ona je iznenadila i šokirala fandom objavivši to da stiže njen novi album, ali specifičan je po tome što je to njen prvi album na španskom jeziku. Album izlazi veoma uskoro, a Sel nas je bukvalno bombardovala promo fotografijama za album i novu pesmu. Ne želimo baš sve da vam otkrijemo u uvodu teksta-nastavite da čitate za više informacija o novom albumu mlade pevačice.

Pre svega, moramo vam saopštiti osnovne informacije o albumu-nosi naziv “Revelacion” i izlazi 12.marta, dok je pre-order počeo već sad. Možemo zaključiti da nas očekuje spektakl i veoma bombastičan album, a i sama Selena je govorila o albumu i koliko joj on sam znači i zašto je baš odabrala “Revelacion” kao naziv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

“Izabrala sam naziv ‘Revelacion’ jer smatram da će na neki način upotpuniti ‘krug’ mog albuma na engleskom jeziku, ‘Revival’. I mislim da sam naslov govori dosta, jer odmah ga povezujete sa španskim jezikom i pesmama”- otkriva Selena Gomez u jednom od novijih intervjua. Naravno da je sad interesovanje medija za pevačicu duplo veće nego inače – dve tako dobre vesti nisu mogle proći nezapaženo!

Za kraj možemo reći da nas verovatno očekuje još par pesama do samog izlaska albuma, ali da verujemo da će Sel ostaviti nešto da nam predstavi baš na dan objavljivanja. Definitivno da je pevačica napravila veliki korak – album na španskom, koji će doprineti njenoj budućoj karijeri da bude još bolja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram