Zendaya: Treba mi odmor od društvenih mreža
Danas većina osoba svoj život ne može zamisliti bez telefona i društvenih mreža. Instagram, Twitter, TikTok i slični su samo neke od društvenih mreža koje se koriste na svakodnevnoj bazi u celom svetu. Retko koja zvezda nema Instagram profil na kome objavljuje svoje fotografije, planove za budućnost, projekte na kojima radi i slično. Zvezde često imaju potrebu da naprave pauzu od svih socijalnih mreža koje ih neretko guše i stvaraju anksioznost. Jedna od takvih jeste i mlada glumica Zendaya, koja je svoju glumačku karijeru započela na Disney programu (o tome čitajte OVDE). Ipak, glumica ističe da jedino ona ima pristup svojim profilima i da je često tužna zbog društvenih mreža.

”Veoma sam oprezna kada je moj Instagram profil u pitanju, i samo ja imam pristup njemu. Mislim da je bitno da se na Instagramu prikazuje realnost, i trebamo biti iskreni ako o nečemu želimo da govorimo na društvenim mrežama. Ja ne objavljujem postove svakodnevno, bila sam aktivnija kad sam bila mlađa, ali me sada sve to malo guši, tužna sam i stvara mi anksioznost”-priča glumica.

”Provodim previše vremena na telefonu, pa mi treba odmor od mreža. Uvek ima stvari koje želim da zadržim za sebe, a često ne mogu zbog slave i samih platformi na kojima sam aktivna. Mislim da će me fandom koji me duže poznaje razumeti, a nadam se da svi shvataju da sam i ja čovek, i da društvene mreže nisu život”-poručuje Zendaya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram