Zendaya poručuje: Ja sam i dalje Disney dete
Možemo se kladiti da je svako od vas barem jednom pogledao bilo koju epizodu neke Disney serije, kojih ima pregršt. Većina glumica i glumaca iz tih serija je danas veoma uspešno, a među njima je i devojka o kojoj vam danas pišemo. Verujemo da vam je ime Zendaya i te kako poznato, jer je ova mlada umetnica postigla ogromne uspehe do sada! Njeni glumački koreni vežu se za Disney produkciju, pa je mnogi karakterišu kao Disney kid odnosno Disney dete, što ona apsolutno potvrđuje. Recimo, glumice poput Miley Cyrus i Belle Thorne nisu baš ponosne na svoje učešće na Disneyju i ne gledaju na to kao na neki uspeh, dok se Zendaya apsolutno ponosi time. Da se podsetimo, mlada glumica je osvojila i Emmy nagradu za ulogu u HBO seriji „Euforija“, što je gigantski uspeh za jednu dvadesetčetvorogodišnjakinju. Sada vam prenosimo reči ove glumice.

“Ne znam zašto je mnogima čudno kad ovo kažem, ali ja sam i dalje Disney dete i uvek ću to biti. To je ono što jesam. Prezahvalna sam na takvoj prilici, to je mesto gde sam počela sa glumom i naučila sam mnogo iz tog iskustva. Jedno je sigurno-uvek ću biti presrećna na prilici da proživim tako divno iskustvo koje mi je Disney produkcija pružila” – započinje glumica.

“Moram priznati da sam se mnogo brinula oko učešća u seriji Euphoria, upravo zbog toga što sam Disney dete. Mislila sam da ću moći da sve svoje ideje kažem slobodno, pa čak i da su loše i užasne, ali zbog tog pritiska javnosti to nisam mogla da uradim, bila sam uplašena. Sad sam slobodnija i drago mi je zbog toga” – zaključuje Zendaya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram