Koliko moćni morate da budete da u toku globalne pandemije opakog virusa vi šetate, putujete i odmarate koliko god želite? Verovatno bi na prvu pomisao rekli da ne postoji dovoljno moćna osoba, jer kada je globalna pandemija u pitanju-svi se moraju čuvati. Ipak, prevarili ste se! Rijaliti zvezda i biznismenka Kylie Jenner ovih dana se nalazi na odmoru kako bi proslavila treći rođendan svoje ćerkice Stormi Webster (o čemu možete čitati OVDE), a sada je izvor za E! News dao dosta detalja o samom putu. Za početak, reći ćemo vam da se poznata porodica nalazi na Turksu i Caicosu, a za ostatak detalja moraćete da pročitate nastavak našeg teksta!

”Ovo je bilo putovanje samo za devojke, da Stormin rođendan učine što lepšim na omiljenom mestu svih devojaka. Odseli su u privatnoj vili u koju su volele da dolaze često i ranije, a ostale su tamo tri noći i provele se fenomenalno i lepo se odmorile. Išle su na plažu, plivale su, vozile su se brodom i igrale u pesku. Sve je bilo prilagođeno deci, Kim, Kourtney, Khloe i Kylie su se potrudile da animiraju decu i non stop su ih slikale dok su se igrali na plaži”-priča izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

“Kylie je na odmor dovela i neke od svojih najboljih prijateljica, poput Stassie i Victorie, a sve su na odmor došle Kylienim privatnim avionom. Provele su par lepih dana proslavljajući Stormin rođendan. U petak uveče su se svi vratili kući, u Los Anđeles, kako bi mogli da proslave devojčicin rođendan i tamo”-zaključuje izvor. 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram