Stormi Webster proslavlja rođendan u luksuznom stilu!

Porodica Kardashian-Jenner ima toliko novca da mogu sebi da priušte sve što požele-od luksuzne odeće, torbi, ogromnih vila, pa čak imaju i privatne avione! Kylie Jenner najčešće ističu kao osobu koja najviše troši, odnosno nije joj žao da kupuje nekretnine, ide u skupa odmarališta i slično. Iako je sada celom svetu bukvalno sve uskraćeno zbog pandemije korona virusa, Kylie Jenner sa svojim novcem može da organizuje i da putuje sa jednog na drugi kraj sveta, bez obzira na pandemiju opakog virusa. Ona putuje u luksuzna odmarališta, a ovog puta našla se na odmoru u Turksu i Kaikosu, i to sve da proslavi treći rođendan svoje ćerkice Stormi Webster koji je 1. februara!

Mala Stormi Webster puni 3 godine, a svoj rođendan proslavlja u velikom stilu. Odmarališta u Turksu i Kaikosu su otvorena radi turizma samo u posebnim slučajevima i pod određenim ograničenjima zbog covida-19, ali to nije sprečilo rijaliti zvezdu da uživa. Moramo napomenuti i to da Kylie nije rekla gde se tačno nalazi, odnosno na kom mestu od navedenih gore.

Stormi Webster proslavlja rođendan u luksuznom stilu!

Pored Kylie i Stormi, na odmoru je i ostatak ekipe, tetke Kim, Khloe i Kourtney Kardashian, a tu su i rođaci i prijatelji male Stormi, poput North i Chicago West. Za sada je nepoznato da li se ovoj ekipici pridružio i ostatak Kardashian-Jenner porodice, ali jedno je sigurno Stormi će imati savršen rođendan čak i u doba pandemije!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram