Ariana Grande najavila deluxe verziju “positions” albuma!
Mnoge zvezde su odlučile da se potpuno utišaju u doba korone, te da ne objavljuju novu muziku i da se isključe sa socijalnih mreža. Ipak, Ariana Grande je jedna od retkih koja je odlučila da se ozbiljno posveti svojoj karijeri u doba globalne pandemije, što nije ostalo nezapaženo. Pevačica je objavila “positions” album na jesen 2020.godine, sa odličnim numerama, a i njega je najavila odjednom i objavila ga iznenada, samo uz kratak komentar kako “jedva čeka da čujemo čitav album”. Ari je skoro sve iznenadila objavivši remix svoje čuvene pesme “34+35” u kolaboraciji sa Megan Thee Stallion i Dojom Cat o čemu smo vam pisali ovde, a sada je najavila i nešto mnogo bolje – ceo deluxe “positions” album sa mnogo novih numera!

Ariana je na svom Twitter i Instagram profilu najavila deluxe album uz komentar “Srećan februar” uz razne fotografije, od kojih je jedna lista pesama na novom albumu, sa čak 5 novih numera, od kojih je jedna “34+35” remix, pa nas čeka čak 4 impresivne numere, što nije toliko tipično za pevače, jer obično stave 2 do 3 pesme na svoja deluxe izdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ari je nove numere obojila crnom bojom-da ne možemo videti o kojim je numerama i izvođačima reč. Još uvek nije sigurno da li su sve numere solo, ili su dueti-neki predviđaju duet sa BTS-om! Ipak, na nama je samo da čekamo, budemo strpljivi i vidimo o kakvim je numerama reč!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram