Bliži se i taj fabulozni Dan zaljubljenih i sigurno mislite opet neki tekst istog tipa, ali ne ovaj tekst je posvećen i osobama koje nisu u vezama! Odvojite malo svog vremena i poklonite nešto posebno najboljoj drugarici ili drugu! A možete i sami sebe obradovati nekim poklončićem ili odlaskom u šoping!

Danas vam predstavljam ideje za poklone. Mogu biti od koristi za bilo koju vrstu poklona: rođendan, mesečnica, godišnjica, 8. mart, Dan zaljubljenih… Šta god vi želite! 

1. Scrapbook

Poklon koji će vašu omiljenu osobu ostaviti bez daha. Morate uložiti malo više truda u ovaj poklon, ali uz mnogo dobre volje i lepog raspoloženja, odradićete čitav posao. Cela zamisao ovog poklona jeste da se napravi „knjiga“ svih uspomena, fotografija, pesmi, obiđenih lokacija, svega što vas vezuje za tu određenu osobu. 

2. Poklon kutija – gift box

Poklon kutiju možete kupiti preko raznih sajtova i prodavnica, a možete je i sami napraviti, kao što je davno pokazala Maja BeCreative. Iskreno rečeno, jači utisak ostavljaju napravljeni pokloni od običnih, kupljenih. Gift box je takođe „mesto“ puno zajedničkih uspomena i fotografija, sa dodatnim slatkišima i sitnim poklonima po vašoj želji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja BeCreative (@maja.becreative)

3. Koverte – „Open me when…“

Jedan jako zanimljiva vrsta poklona! Možete dodati par komada pisama uz neki drugi poklon ili može glavni poklon biti zapravo samo ovo! Koncept ovih pisama jeste da je svako pismo, tačnije koverta, sama za sebe. Otvaraju se u posebnim prilikama napisanim na kovertama i moraju se poštovati pravila! Pravila određujete sami i svako pismo možete sami da osmislite. Na svakoj koverti može pisati : “ Open me when…“ (pa dodate kada može da otvori to pismo). Svaka koverta ima određeni detalj i poklončić koji vezuje vas i voljenu osobu!

4. Pokloni u jednoj boji

Ako nemate ideju šta uopšteno kupiti nekome, ovo je onda pravo rešenje za sve ove probleme! „Pravilo“ je držati se jedne boje, svaki poklončić koji kupite bi trebalo biti u istoj boji ili nijansi sa ostalim poklonima.

Nadam se da smo vam barem malo pomogli u idejama kada su pokloni za Dan zaljubljenih (ali i ostale važne dane) u pitanju. U komentarima nam pišite šta ste vi dodatno napravili i kako su odreagovali vaši voljeni!

Autor: Teodora Nurčeski