Ako pratite svetske medije, ili nas, odnosno Superteen, onda ste u toku sa svim vestima o zvezdama. Recimo, skoro smo vam pisali o tome da Nick Jonas želi puno dece, što možete čitati ovde. On ima svoju suprugu, jednu od najpoznatijih i najplaćenijih indijskih glumica, Priyanku Chopru. Njih dvoje su u braku skoro dve godine, a fandom je ostao šokiran kada je veza Nicka i Priyanke kulminirala veridbom i brakom nakon samo 2 meseca veze. Verujemo da je i vas, iako možda niste fanovi, iznenadio podatak da je veridba pala posle samo 60-tak dana veze! Ipak, niste jedini koga je to iznenadilo – veridba je iznenadila i Priyanku, o čemu ona priča u svojim novim intervjuima.

”Kad smo se tek upoznali tu nije bilo ničega posebnog, samo smo se dopisivali ponekad i možda je postojao deo mene koji je želeo da tu postoji nešto ozbiljno. Međutim, tada sam pravila ‘pauzu’ od veza i momaka, pa nisam razmišljala o novoj vezi. Ipak, Nick je bio potpuno drugačiji, on je jedini muškarac koji mi je prijao u tom trenutku i mogla sam da provodim vreme sa njim stalno. Ostali smo u kontaktu gde god da smo”-otkriva indijska glumica.

”U tom trenutku, nakon samo 2 meseca i 3 dejta naše veze, niko nije očekivao prosidbu, posebno ne ja. To su bila samo 2 meseca veze! I dan danas to je za mene potpuni šok. Ali odlučila sam da se ne obazirem na ta 2 meseca veze-prepustila sam se Nicku i znala sam da je on pravi”-priča Priyanka.

”Osećam se kao da nisam znala šta je život pre veze sa Nickom. Zbog našeg posla viđamo se samo svake 3 nedelje, i to je teško, ali šta je-tu je. Gde god da smo u svetu, letimo jedno do drugog bar jednom mesečno na par dana. To je naše malo ‘pravilo’ od dana kad smo se venčali, i mislim da ne bi uspeli bez njega”-zaključuje Priyanka.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram