Jojo Siwa: Imam devojku i neverovatna je!
Jojo Siwa ima 17 godina i već sazreva u odraslu ženu, te je ovo period kada ona najviše upoznaje sebe i shvata ko je ona zapravo. Umetnica je pre nekih mesec dana odlučila da pokaže svetu da je ona pripadnica LGBT+ zajednice, a mnogi su govorili da je biseksualka (što je najverovatnije), jer je bila u vezi sa momcima, a sada je otkrila da je u vezi sa devojkom! Jojo je odlučila da se “otkrije” svetu u Instagram lajvu, a malo pre toga je davala jasne znakove da je pripadnica LGBT+ – o tome kako je ona uradila svoj come out čitajte OVDE. Mlada dama je sada aktivnija u medijima nego ikada, upravo zbog svoje hrabrosti da prikaže svetu ko je ona zapravo, pa je skoro bila gošća na The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, gde je eksluzivno otkrila da je u vezi sa devojkom!

”Radila sam tiktok video sa ljudima iz Pride House, i znala sam da će me taj tiktok otkriti, ali nije me bilo briga. Istina je i znam da imam najneverovatniju, savršenu i najlepšu devojku na celom svetu. Sada to otkrivam posebno za vas. Nije me sramota-samo pre nisam govorila o tome u javnosti i na internetu. Svi moji prijatelji i cela moja porodica zna za moju devojku, i zahvalna sam joj što mi je dala prostora da sama odlučim kad ću reći svetu za nas”-otkriva Jojo.

“Dan nakon što sam objavila taj TikTok bila sam na facetime-u sa njom i pričale smo o tome, o ljubavi koju mi svi šalju iako tehnički, tada, još uvek nisam ništa potvrdila. Tada sam je pitala da li je dobra ideja da objavim fotografiju u ‘Best Gay Cousin Ever’ majci, i ona me totalno podržala i svidela joj se ta ideja. Bilo je veoma teško objaviti moju seksualnost i ono što jesam, ali konačno sam to uradila”-priča umetnica.

”Iako ima milion ljudi koji me neće prihvatiti, ima i milion koji hoće. Najbitnije za mene jeste da mogu da volim osobu koju želim, bez obzira na sve. Bez obzira na to da li je dečko ili devojka. I sad mogu. Moram da vam otkrijem i da sam pred emisiju pričala sa njom i krenula sam da plačem. Od sreće. Zato što konačno mogu da podelim sa svetom ono zbog čega sam najsrećnija”-zaključuje mlada pevačica. Bravo Jojo!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram