Jojo Siwa otkrila svoju devojku: Presrećna sam!
Jojo Siwa je sada u periodu kada pubertet već lagano prolazi i dolaze dani kada najbolje spoznaje sebe. To uključuje i upoznavanje i prihvatanje svoje seksualnosti, a Jojo je pravi primer hrabre devojke po tom pitanju. Umetnica je glasine o tome da je pripadnica LGBT+ populacije pokrenula još pre nekih mesec i po dana, a onda je to i potvrdila. Nakon toga, Jojo je priznala da ima devojku (o čemu možete čitati OVDE), a sada je odlučila da napravi još jedan hrabar potez-javno objavi svoju devojku. Takođe, ona je imala poseban povod da objavi ovako nešto-proslavlja mesečnicu (mesec dana veze) sa svojom devojkom!

“Nakon što si bila moja najbolja drugarica preko godinu dana, 8.januara 2021.godine sam počela da zovem ovu neverovatnu osobu mojom Devojkom. I od tada sam najsrećnija osoba ikada. Ona je definitivno osoba sa najviše ljubavi, podrške, najsrećnija osoba koja je uvek tu da me zaštiti. Prosto je najlepša osoba na svetu. I ja je mogu nazivati mojom. Srećna mesečnica mojoj devojci. Volim te sve više i više iz dana u dan”-napisala je u Instagram postu u kome je otkrila svoju devojku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

Jojoina devojka se zove Kylie, a celu vest je Jojo podelila uz kolaž fotografija sa uspomenama koje cure imaju. Ogroman broj zvezda poput Nikkie Tutorials, Paris Hilton, Lele Pons i Kire Kosarin oduševljeni su ovom vešću. Kako vi reagujete na ovo?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram