Bebe Rexha reaguje na tračeve da je preminula!
Kada ste poznata ličnost često morate da se suočavate sa raznim tračevima o vama. Nekada su to “samo” tračevi o partnerima, trudnoći, deci i slično, dok se neretko dešava da čujemo i veoma užasne tračeve-poput smrti neke zvezde. Zamislite da vi ili neko iz vaše porodice pročita vest o tome kako ste odjednom preminuli zbog predoziranja! Užasna informacija koja bi pogodila svakoga je upravo ta, a takvi tračevi ovih dana pogađaju američku pevačicu Bebe Rexhu. Ako se pitate o čemu je reč, Bebe se sa društvenih mreža isključila na par dana i mediji su odlučili da izmisle priče o tome kako je pevačica preminula, i to zbog predoziranja drogom!

Priča je započela kada se Bebe povukla sa društvenih mreža na par dana, a jedan tvit je tvrdio da je CNN potvrdio Rexhinu smrt. Medij je odlučio da izmisli i navodnu “izjavu” Bebeine porodice o njenoj smrti, a sama pevačica je zatečena vestima koje kruže o njoj. Ona je sama odlučila da se oglasi na društvenim mrežama i na ozbiljan i na šaljiv način.

“Bože, nisam onlajn samo tri dana i ne samo da sam mrtva, nego sam i umrla od predoziranja drogom?!”-glasi jedan od ozbiljnih tvitova pevačice. Na sledećem vidimo gugl pretraživač na kome piše “Bebe Rexha je preminula”, a pevačica se našalila sa celom situacijom: “Ja sam duh. Tvitujem iz ormara tvoje sobe”.

Bebe je dokazala da ovi ni malo zabavni tračevi nisu tačni, a mi moramo da vas podsetimo da nije lepo niti zanimljivo širiti tračeve o smrti bilo koga-zamislite kako bi bilo vašoj porodici da pročita takav trač o vama!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram