Kylie Jenner i Travis Scott: Ludo su zaljubljeni!
Jedna od omiljenih tema svih čitalaca portala o slavnim ličnostima jesu upravo ljubavne veze između istih. Kada se dvoje poznatih ljudi spoji i postane par, često je veoma teško održati takvu vezu. Primer za tako nešto su Tini Stoessel i Sebastian Yatra, ili Kylie Jenner i Travis Scott. Ipak, tema našeg današnjeg teksta nisu Sebastini, već Travis i Kylie. Kao što nam je već poznato, ovaj nekadašnji par zajedno ima ćerkicu Stormi koja živi veoma srećno, iako su joj mama i tata rastavljeni. Da je bezbrižna i srećna dokazuje i njena rođendanska zabava povodom najskorijeg rođendana, o čemu možete čitati ovde, jer je na tom rođendanu bio i njen tata Travis! Sve nam ovo ukazuje da je odnos između mame i rijaliti zvezde Kylie i tate i repera Travisa sasvim lep, a izvor blizak paru kaže da su i dalje ludo zaljubljeni.

Da počnemo od početka – par je objavio svoj raskid na jesen 2019. godine, više od godinu dana nakon što je Stormi rođena. U vreme kada je njihova ćerkica slavila svoj drugi rođendan, u februaru 2020.godine, postojale su razne glasine da su Kylie i Travis mnogo bliski, bliži nego ikad pre, ali ni tada nisu bili zvanično zajedno. Oni su odlučili da njihov ljubavni odnos ne mešaju u odnos sa Stormi, te je rečeno da se sastaju samo zbog uloga roditelja, kako bi svaki roditelj mogao da ima svoje mesto u odrastanju Stormi.

Tokom globalne pandemije korona virusa, Kylie je dokazala da joj je Travis i dalje znači, pa je odlučila da uzme privatni avion i da nju i Stormi odveze u Teksas da podrže akciju pre Božića koju je organizovao Travis. Najskorije dešavanje je upravo 3.rođendan malene Stormi, a izgleda da se njihov odnos veoma popravio-i dalje su zaljubljeni jedno u drugo!

“Kylie i Travis su i dalje ludo zaljubljeni. Svaki događaj na kom se nađu zajedno pršti od njihove ljubavi. Oboje sijaju kad su blizu jedno drugom i deluju veoma srećno. Travis se bukvalno naježi kad je u blizini Kylie, a i dalje ima osećanja među njima koja gaje godinama” – otkriva izvor. Da li će Kylie i Travis biti zajedno, moraćemo da sačekamo da saznamo. Šta vi mislite o ovome?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie And Travis (@tryliexforever)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram