Nick Jonas: Hoću da imam mnogo dece!
Odavno vam nismo pisali o Nicku Jonasu, a verujemo da je i vama nedostajao. Ako ste zaboravili ko je slavni mladić, u pitanju je muzičar koji je deo Jonas Brothers grupe, i ima 28 godina. On poslednjih par godina živi veoma lep život -oženio se glumicom iz Indije po imenu Priyanka Chopra koja je čak 10 godina starija od njega (ona trenutno ima 38 godina). Za Priyanku vam još možemo reći da je jedna od najpoznatijih glumica u Indiji, a pored toga je i najplaćenija u Indiji! Njih dvoje su u braku još od 2018. godine, pa će ove godine proslaviti treću godišnjicu, a Nick kaže da je on veoma zainteresovan da ima što više dece – broj mu nije bitan, samo želi da ih je što više, a i Priyanka se slaže sa tim. Ipak, hajde da vidimo šta je pevač rekao u nastavku.

“Priyankina sreća mi je na prvom mestu, i ona je najbitniji deo same slagalice o osnivanju porodice. Ako Bog da, biću otac nekada i osnovaćemo porodicu, i blagoslovljeni smo što imamo jedno drugo i što su nam srca ispunjena i volimo se. Takve stvari su donekle van naše kontrole, o tome Bog odlučuje. Naš temelj je jak i uzbuđeni smo oko naše budućnosti” – započinje Nick.

“Ja želim da imam što više dece, ali znam da nije sve na meni, i Priyanka mora da odluči o tome. Biće to lepo putovanje i nadam se za što veći broj mališana. Sve ćemo srediti kad deca dođu, sada nastojimo da oboje budemo dobro i uspemo da realizujemo naš plan”- priča pevač u novom intervjuu.

Nick će imati puno sreće, jer je i Priyanka porodičan čovek.

“Za mene je porodica veoma bitna, uvek je zauzimala veliki deo mog života. Oduvek sanjam o osnivanju porodice”- rekla je glumica. Mi im želimo puno sreće u ostvarivanju porodičnih planova, jer nema ništa lepše od kuće pune dece!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram