Studio Dizni upravo je objavio trejler za predstojeći film „ZLICA“ (Cruella) čije je prikazivanje u domaćim bioskopima predviđeno za maj mesec, a glavnu ulogu tumači Emma Stone.

Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da zarad koristi uništi pred sobom leglo nevinih psića, Zlica koju u najnovijoj izvedbi tumači popularna Ema Stoun (Emma Stone) sada nam se predstavlja mnogo godina pre nego što je postala lovac na krznenu štenad i 101-og dalmatinca.

Uz čuveni crtani film 101 Dalmatinac stasale su mnoge generacije, a 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus.

Sada 25 godina kasnije, smeštenu u Londonu toko kasnih sedamdesetih Zlicu glumi Ema Stoun u naslovnoj ulozi. Film prati uspon lika od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca u Diznijevom carstvu.

Emma Stone kao Cruella u filmu "Zlica"
Zlica stiže u London da se proslavi kao dizajner. Njen njuh za modom upada u oko baronici Von Helman, modnoj legendi. Ali njihova veza pokreće tok događaja i otkrića koja će dovesti do toga da ona prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

Najnoviji film „Zlica“ režira Kreg Gilespi (Craig Gillespie) poznat po drami „Ja, Tonja“, a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong) i drugi.

Foto: Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserve