Jennette McCurdy otkrila: Napustila sam glumu, sramota me mojih uloga!
Iako nam se nekad čini prelepim, život poznatih ličnosti i holivudskih zvezda kao na primer pevača i glumaca nije ni malo lagan. Danas pričamo o Jennette McCurdy, za koju smo sigurni da ste svi čuli. Jennette je u glumačke vode ušla sa samo 6 godina, a proslavila se u Nickelodeonovom ostvarenju “ICarly” i “Sam&Cat”. Ona je čak 6 sezona igrala ulogu Sam Puckett, u seriji “ICarly” sa Mirandom Cosgrove, a u seriji “Sam&Cat” je delila platno sa Arianom Grande. Ipak, prošlo je dosta vremena od tada, a nismo imali mnogo prilike da vidimo Jennette u mnogim slavnim projektima prethodnih par godina. Ona nije mnogo aktuelna u medijima, ali se skoro pojavila ponovo jer je otkrila kako je osramoćena zbog svojih uloga i otkrila je da bataljuje glumu!

“Prekinula sam sa glumom još pre par godina, jer sam želela da se posvetim tome da budem producent i da pišem tekstove. Prosto nisam želela da glumim više. Moja mama me uvela u svet glume kada sam imala 6 godina, i kada sam imala nekih 10-11 godina sam zarađivala da prehranim porodicu. Moja porodica nije imala mnogo novca, i moje zarade su pomogle i njima i meni. Oduvek gluma je bila teška za mene. Imala sam dosta teških perioda, jednom prilikom sam imala problem sa živcima i nervozom pokušavajući da odglumim neku reakciju. Kada mi je mama preminula odmah sam prekinula sa glumom, jer je njena smrt prosto umrtvila sve njene ideje vezane za moj život”-priča Jennette.

”Moje iskustvo sa glumom je takvo da me je sramota svih uloga koje sam imala do sada. Osećam se neispunjeno sa ulogama koje sam igrala, blam me je najiskrenije. Serije sam radila od trinaeste do dvadesetprve godine, i već kad sam imala petnaest shvatila sam da mi se ne dopada. Moji prijatelji kad sam imala 15 bili su u fazonu ‘pa ta uloga na Nickelodeonu ti je baš kul’, a ja sam se sramotila. Potpuno su drugačija iskustva kada ste prezadovoljni sa svojom ulogom i kada ste prezasićeni”-otkriva nekadašnja glumica.

Ipak, Jennete je za kraj pričala i o mogućem povratku glumi: “Vratila bih se jedino ako bih dobila priliku da sarađujem sa producentkinjom koju obožavam. Mislim da imam svoju sopstvenu viziju koju želim da pratim, videćemo gde ću biti za koju godinu”-zaključuje Jennette.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennette McCurdy (@jennettemccurdy)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram