Hurricane predstavile pesmu za Evroviziju, “Loco Loco”!

Grupa “Hurricane” koju čine devojke Sanja, Ivana i Ksenija je pobednica “Beovizije” iz 2020.godine, što znači da su one trebale da predstavljaju Srbiju na Evroviziji 2020. Ipak, usled pandemije korona virusa i najmanji planovi su morali biti otkazani, a tek ogromne manifestacije poput ovakvog takmičenja. Nakon što se prvi put u istoriji desilo otkazivanje Evrovizije, oni su ponudili izvođačima koji su trebali da predstavljaju svoje zemlje 2020. da isto učine i 2021., što je većina njih prihvatila, a među njima su se našle i devojke iz grupe Hurricane. One su prvo na Beoviziji pobedile sa pesmom “Hasta la vista”, međutim, da bi se takmičile na Evroviziji morale su snimiti novu pesmu, koja je objavljena sinoć. One su dobile izvanrednu priliku da nadmaše svoju prethodnu pesmu sa kojom bi predstavljale Srbiju, iako je nastup i spot za “Hasta la vista” teško nadmašiti. One su juče predstavile pesmu “Loco Loco”, koja je nova numera sa kojom će se Sanja, Ksenija i Ivana predstaviti!

Spot za “Loco Loco” je urađen u disko stilu, a nosi naziv na španskom jeziku, baš kao i prethodna “Hasta la vista”. Numera je veoma energična, a do izražaja, pored fantastičnih glasova, dolazi i lepota naših devojaka. One imaju lude disko frizure i stajling im je urađen u mnogo boja, međutim sve je veoma dobro uklopljeno! Što se uspeha numere tiče, za manje od 24 časa ona ima skoro 700 hiljada pregleda, što nije mala brojka, jer se mnogi izvođači muče da dođu i do 100 hiljada.

Sanja Vučić ima veoma kul deo, koji kaže “1,2, girls, come on”,  što dodatno obogaćuje samu numeru i čini je posebnom. Verujemo da su devojke spremile, odnosno da spremaju odličan scenski nastup, a od njih ne očekujemo ništa manje od spektakla na koji smo navikli. Sanja, Ivana i Ksenija su devojke koje poseduju toliko talenata da je teško neuočiti ih, pa verujemo da će postići zapažene rezultate na Evroviziji. Mi im želimo puno sreće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram