Opsednuti fan dobio petogodišnju zabranu prilaska Billie Eilish!

Život slavnih ličnosti nam se često čini prelepim-imaju puno novca, ogromne vile, privatne avione, telohranitelje, pa šta tu može biti loše? Ipak, slava ima i loših strana. Pored toga što se zvezde često suočavaju sa hejt komentarima i porukama koje imaju za cilj da ih povrede i uvrede, još gore od toga su, kako mnogi kažu, psihopate koje ih prate. Mi ćemo ih ipak nazvati opsednutim fanovima. Jedan takav već duže vreme se mota oko megazvezde Billie Eilish, a njegovo ime je John Matthews Hearle. Čovek, odnosno dečko ima 23 godine maltretira Billie još od prošlog avgusta, a ona je krivičnu prijavu protiv njega podnela još 11.februara. Sada je otkriveno da je Hearle dobio petogodišnju zabranu prilaska!

Prema Billienoj izjavi, Hearle je maltretira već duže vreme, a često se parkira preko puta njene porodične kuće blizu obližnje škole. Nakon toga, on je krenuo da piše veoma čudne, strašne i kranje uznemirujuće poruke za Billie poput: “Ne možeš dobiti ono što želiš, osim ako želiš da umreš za mene”. Kao što je već poznato, pevačica ima mentalnih problema, pa joj ovo samo pogoršava već komplikovanu situaciju.

”Svaki put kad dolazim kući ili kad sam u blizini ispunjava me strepnja u strahu da će mi Hearle nauditi, sačekati me ispred kuće, što obično i radi. Nakon što izađem iz auta i približim se kući, on bulji u mene i priča sam sa sobom zloslutnim glasom, što mi pojačava anksioznost. Kad god me Hearle vidi uputi mi neki gest. Recimo, nedavno je napravio gest prerezivanja grla dok sam vozila svoj auto. Ovo sam protumačila tako da on želi da mi naudi na neki nasilan način”-priča Billie.

Pevačica kaže da njegovo stalno prisustvo prouzrokuje značajnu anksioznost, strah i emotivni stres, čak i kad je njeno obezbeđenje prisutno. Uz to, oglasili su se i zabrinuti roditelji: “Moja porodica i ja se osećamo nesigurno i ranjivo jer nemamo pojma na šta je Hearle spreman i kako je sposoban, ili kakve su namere prema našoj ćerki”.

Billie i njeni roditelji će sada moći da predahnu, jer je opsednuti fan dobio petogodišnju zabranu prilaska! Ova petogodišnja zabrana će ga, nadamo se, naučiti da to što radi nije niti malo dobro, a ni prijatno za jadnu Billie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram