Olivia Rodrigo digla prašinu: Ne poznajem Sabrinu Carpenter

Olivia Rodrigo i Sabrina Carpenter su u poslednje vreme predstavljane kao suparnice jer je Sab viđena u društvu bivšeg dečka Olivie Rodrigo, Joshue Bassetta. On ima 20 godina, dolazi iz Amerike i bavi se glumom. Joshua i Olivia su raskinuli, a dokaz za to jeste numera Olivie “drivers license” koju je plačući napisala! Mediji su prenosili da se deo u Olivinoj pesmi koji kaže “Ti si verovatno sa onom plavušom, ona je starija i sve ono u šta sam uvek sumnjala kod sebe” najverovatnije odnosi na Sabrinu, ali je Sab odlučila da “odgovori” na Olivijinu numeru svojom pesmom “Skin”! Ona u njoj kaže da je možda “plavuša” bila jedina rima, i da bi možda bile drugarice u nekom drugom životu. Sabrina u svojoj pesmi takođe pominje “drive”, odnosno “vožnju”, što podseća na “drivers license”! Iako je ova priča sama po sebi zapetljana i pravi je ljubavni trougao, sada je Olivia digla prašinu rekavši da ne zna za Sabrinu!

“Zapravo, ja je uopšte ne poznajem. Mislim da smo se srele, odnosno videle jednom ili dva puta u prolazu, ali nikada nismo prozborile niti jednu reč. Mislim da niko ne može da napiše pesmu koja nosi duboko značenje i koja je emotivna o nekome koga ne poznaje. Ali mislim da umetnici trebaju da budu slobodni i u mogućnosti da pišu o čemu god žele”- otkriva Olivia.

Takođe, oglasila se i Sabrina.

“Moja pesma ‘Skin’ nije o određenoj osobi. Imala sam toliko različitih iskustava prošle godine u privatnom životu i karijeri gde nisam mogla reći ništa jer sam osećala da će se ljudi naljutiti na mene. Opet podsećam da ‘Skin’ nije posvećena nikome”-rekla je Sab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram