Olivia Rodrigo: Plačući sam napisala “drivers license”
Zamislite da izdate samo 1 pesmu (i to debi numeru) i dobijete 6 miliona ljudi koji vas prate, zaradite pola miliona dolara i imate singl koji je prvi na Billboard listi od 100 singlova. Čini se nemoguće? E pa, mlada tinejdžerka Olivia Rodrigo je dokazala da je sve moguće! Ona je uz pomoć svog debi singla “divers license” stekla ogromnu slavu, a još čudnije je to što je njen debi singl balada, a dobro znamo da su sporije pesme i balade veoma retke na prvim mestima top lista. Skoro smo vam pisali o tome koliko je Olivia zaradila novca do sada (o tome čitajte ovde), a mlada umetnica je sada aktuelnija u medijima nego mnoge zvezde koje su popularnije od nje! Ovog puta, pevačica je pričala o tome kako je napisala svoj debi singl “drivers license”, kako se oseća i kakav je njen život.

”Veći deo pesme ‘drivers license’ (ako ne i celu), napisala sam plačući u svojoj dnevnoj sobi. Mislim da pesma i prenosi takav vajb. Vozila sam se po svom kvartu i slušala sam veoma tužne pesme, plakala sam u kolima, stigla sam kući i shvatila da želim da napišem jednu takvu pesmu. Bol koji se oseća u pesmi je stvaran, i to je nešto što sam i ja sama doživela”-priča pevačica.

”Priznajem da mi se život promenio preko noći, to nisam očekivala, sve se desilo za veoma kratko vreme. Ipak, moj dan i život je i dalje isti-i dalje sam obična tinejdžerka koja piše dnevnik u svojoj sobi. Uz to, učenica sam, pa radim domaći baš kao i svi, i pišem muziku”-zaključuje Olivia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram