Evo koliko novca je zaradila Olivia Rodrigo do sada!

Verujemo da ne postoji mlada osoba koja nije čula za Oliviu Rodrigo – ona je internet senzacija poslednjih meseci zbog svog singla “drivers license“ koji ima impresivnih 233 miliona streamova na Spotify platformi i preko 76 miliona pregleda na Youtubeu! Olivia je sa svojom pesmom bukvalno prestigla mnoge mega poznate svetske zvezde na top listama, što je ogroman uspeh za nju. Sigurni smo da bi svakome prijalo da napiše pesmu o raskidu i zaradi ogromnu količinu novca, kao što je to uradila Olivia. Upravo o njenoj zaradi pišemo danas, a prenosi magazin (medij) Cosmopolitan.

Pre slave koju je stekla sa svojom pesmom, Olivia je imala uloge u “High School Musical: The Musical: The Series“ i “Bizardvark“ (sa Jake Paul-om), a obe su bile na Disney Channel-u. Iako nema tačnih podataka o zaradi na ova dva projekta, pretpostavke su da je Olivia zaradila između 10-20 hiljada dolara, što je prilično fina suma za doba kada još nije bila senzacija.

Ipak, sve se promenilo s izlaskom nove numere-kako Cosmopolitan prenosi, njena sadašnja zarada je oko nekih 500 hiljada (pola miliona) dolara za samo par meseci! Ova impresivna suma će se i dalje povećavati, jer će Olivia biti poznatija iz dana u dan ako njeni singlovi nastave da rastu munjevitom brzinom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivia Rodrigo (@olivia.rodrigo)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter