Victoria Justice o svojim planovima: Hoću da izdam ceo album!
Victoria Justice će nam nekako uvek ostati u sećanju kao Tori iz Nickelodeonovog izdanja “Victorious”, gde je Vic bila pevačica i išla u školu umetnosti u Holivudu. Ona je malo vremena nakon završetka spomenute serije objavila par solo pesama, međutim, skoro deset godina ona nije objavljivala muziku. U tom periodu, Victoria je imala 20 godina, a sad, nakon tačno 7 godina, ona očigledno ima 27. Sama Vic je sazrela i kao osoba, ali i kao umetnica, pevačica i glumica, te sigurno ima više iskustva za pisanje pesama i zna kako želi da napreduje. Ona se u svet muzike vratila pesmom “Treat Myself”, a skoro je objavila i pesmu “Stay”, te je sada aktuelnija u medijima nego obično-to joj omogućava da priča o svojim planovima za budućnost karijere, pa hajde da vidimo o čemu je pričala pevačica.

“Mislim da više cenim muziku sada, nego pre 7 godina. Mnogo sam želela da se vratim u muzički svet, a takođe sam postala i pisac pesama. Već dugo sam u studiju i snimam muziku. Imam toliko pesama koje sam napisala, a nisam želela da ih snimim odmah. Čekala sam da se nešto desi, da me neko zovne, međutim, shvatila sam da imam toliko dobre muzike-zašto bih čekala, kad mogu da je izdam odmah. Na primer, ‘Treat Myself’ mnogo volim, veoma je lična. Mislim da će se mnogi pronaći u njoj”-započinje Victoria.

”Uz pomoć ‘Treat Myself’ sam uspela da podignem samopouzdanje, i to mnogo. Nisam objavila ništa 7 godina, nisam znala koliko su ljudi zainteresovani za moj rad dok nisam objavila ovu numeru. Odmah sam počela da dobijam pozitivan feedback od fandoma, i znala sam da radim pravu stvar. Neće svaka pesma koju napišem biti ovako duboka i snažna, ali mislim da je ova savršena za početak. Nisam se trudila da plaćam promocije za ovu pesmu-želela sam da vidim koliko zapravo fandoma i pratilaca imam”-priča pevačica o svom prvom izdanju nakon 7 godina, “Treat Myself”.

U nastavku čitajte o pevačicinim planovima za budućnost.

”Nemam neki određeni period koji sam odredila sebi za objavljivanje muzike. Sada imam ove pesme, i volim da idem tempom svakog meseca-po jedna nova pesma. Kul stvar kod toga što sam nezavisna pevačica jeste to što sama odlučujem o svemu. Radiću samo ono što želim i što osećam da je dobro u tom trenutku. Moj cilj je, i zapravo želim da izdam EP, ali i ceo album. Volela bih da to uradim ove godine, ali polako, sve ide svojim tokom”-zaključuje Victoria o svojim planovima za budućnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Justice (@victoriajustice)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram