Kendall Jenner na meti medija zbog svog tela, i ona se oglasila

Svaka osoba iz Kardashian Jenner porodice izgleda odlično-istaknuti atributi, uzak struk, lice bez bubuljica i slično su samo neki od stvari koje ih krase. Iako se svaka od njih podvrgla više estetskih operacija koje su im pomogle da još bolje izgledaju, mnogi misle da su one prirodne, što može da stvori nesigurnost kod tinejdžerki, na primer. Ovog puta na meti je slavna manekenka Kendall Jenner (za koju se tvrdi i da je najprirodnija Jennerka), koja je skoro objavila fotografiju na kojoj ističe svoju kao izvajanu figuru tela, a Tviter bruji o tome. Mnogi kažu da bi dali sve da imaju telo poput Kendallinog, međutim, manekenka tvrdi drugačije!

Naime, Kendall je bila na fotošutingu za brend svoje sestre, Kim Kardashian, Skims, a odlučila je da postavi par fotografija u ogledalu, na kojima je vidimo u crvenom brusu i tankom donjem vešu, gde ističe svoj tanak struk i figuru. Ovaj potez je veoma iznenadio i obeshrabrio veliki deo devojki/devojčica koje ne izgledaju kao Kendall.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

“Za sve koji trebaju da čuju ovo-prestanite da se upoređujete sa Kendall Jenner! Ona ima novac, operacije, studijsko svetlo, fotografe, nutricioniste, lične trenere, šminkere. Ti imaš Iphone kameru. Ona izgleda nerealno, ali to je njen posao” i “Kako mogu ikada biti okej sa svojim telom kada je tu Kendall Jenner koja izgleda tako dobro” su komentari većine tviteraša na račun tela manekenke. Ipak, Kendall se oglasila i rekla sve što ima!

“Imam 99 problema i izgled Kendall Jenner bi rešio sve” je bio komentar na koji je Jennerka odgovorila: “Ja sam srećnica, srećna devojka i cenim sve što imam. Ali želim da znate da i ja imam loše dane i saosećam se sa vama. Lepi ste baš onakvi kakvi jeste, nije sve tako savršeno kao što izgleda”-napisala je Kendall.

Mi želimo da vas podsetimo da devojke koje su savršene i koje imaju uzak struk i “savršena” tela ne postoje. Nemojte upoređivati sebe sa bilo kim, a pogotovo ne sa nekom osobom sa interneta!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram