Demi Lovato najavila novi album: Stiže 2.aprila

Demi Lovato poslednjih par godina nije bila aktivna u pogledu muzike, ali je u potpunosti razumemo jer nije bilo prilike! Ona se borila sa mnogim zdravstvenim problemima, raskinula je veridbu i sigurno joj nije bilo lako! Demi je tako, prvi put od albuma iz 2017.godine “Tell Me You Love Me”, najavila svoje novo studijsko izdanje koje je oduševilo fandom! Demika će pevati o novom poglavlju i dobu svog života, a skoro je objavila predivne fotografije koje će krasiti sam album. Njeno novo izdanje zvaće se “Dancing With The Devil. The Art Of Starting Over” i dolazi za svega par nedelja, odnosno 2.aprila!

Izgleda da će album sadržati i numeru “Anyone” koju je umetnica predstavila uživo na Grammy 2020.dodeli nagrada. Uz to, verujemo da će i njen album kao i dokumentarac sadržati reči o njenoj borbi sa narkoticima i mentalnim zdravljem još iz 2018.godine. Demika je poslednjih meseci veoma otvorena povodom svog privatnog života, i oko mentalnog zdravlja ali i svoje seksualnosti. Ona je, recimo, otkrila kako je raskid sa Maxom Ehrichom pomogao da postane samostalnija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

“Kada sam počela da rastem i sazrevam shvatila sam koliko sam čudna, drugačija. Prošle godine sam bila verena za čoveka, i kada sam shvatila da to nije radilo, pomislila sam da to mora biti neki znak, veliki znak. Pomislila sam da mogu provesti svoj ceo život sa tom osobom, i sad, kad nemam više taj pritisak, osećam da mogu da budem iskrena i živim istinu”-priča Demi. Mi se radujemo njenom novom izdanju, a verujemo da se raduje i fandom koji je čekao 4 godine da pevačica objavi novi album!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram