Demi Lovato otkriva: Odjednom sam izgubila kilograme

Demi Lovato je pevačica koja živi poprilično buran život u bukvalno svakom periodu svog života. Ona je imala dosta toksičnih i loših veza, pa je 2020. raskinula ne samo vezu, već i veridbu sa Max Ehrichom. Ipak, još gore od raskida jesu problemi koji su vezani za zdravlje, a Demi ih je imala mnogo! Zapravo, ona bukvalno može da se zahvaljuje Bogu što je uopšte i živa-pevačica je proživela užasne i bolne situacije poput predoziranja koje joj je ostavilo katastrofalne posledice-dovoljno je da vam kažemo da ima trajno oštećenje mozga koje neće moći da “popravi”, imala je infarkt, a sve je to zadesilo kao posledica konzumiranja narkotika. Ipak, Demi sada shvata šta je uradila sebi, pa verujemo da živi mirnije nego ranije. Ona otkriva da je samo odjednom izgubila kilograme, pa je pričala o tome.

”Odjednom sam izgubila kilograme. Ne brojim kalorije više. Ne vežbam prekomerno. Ne ograničavan se više. I posebno ne živim svoj život u skladu sa pravilima koje dijeta nosi. I zapravo sam izgubila kilograme. Ovo je drugačije iskustvo, ali se osećam sito. Ne sito od hrane, već od mudrosti”-priča i otkriva Demi. Ovo očigledno znači da je ona puna mira, spokoja, radosti i ljubavi, što nam je posebno drago.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)


Demika je ranije verovala da za nju prosto nema šanse da smrša, a kasnije je zavolela svoje telo-prikazivala je svoje strije bez pardona što je apsolutno ohrabrilo mnoge žene! Pored toga, ona ima još jedan razlog za slavlje-prešla je 100 miliona pratilaca na Instagramu! Uz to, mi mnogo cenimo Demikinu iskrenost, jer je retko ko je spreman da ovako iskreno govori o problemima.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram