Perrie Edwards: Imale smo teške trenutke, morale smo biti hrabre

Americi i svetskom tržištu generalno fale girl bendovi, a Little Mix se činio kao pravo osveženje na sceni. Little Mix ima 6 studijskih albuma, 27 singlova i čak 2 koja su dostigla multi platinum status. One su rasprodale preko vrtoglavih 50 miliona albuma širom sveta, uspele su da dobiju čak 100 nominacija za nagrade i osvojile su 48, uključujući dve BRIT nagrade i šest MTV Europe Music nagrade. Ipak, Jesy Nelson je pre par meseci odlučila da napusti grupu radi svog mentalnog zdravlja, a izgleda da joj je mnogo bolje jer već uveliko snima novu muziku i zabavlja se u studiju! Međutim, ni preostale 3 devojke ne planiraju da stanu-iako sve planiraju svoje solo karijere, one već uveliko snimaju nove spotove i pesme kao trio. Ovog puta oglasila se članica benda Perrie Edwards, rekavši da su devojke imale teške trenutke ali su morale ostati hrabre.

”Kao i svi, i mi ponekad imamo privatne probleme i ne ustaje nam se iz kreveta. Ali s obzirom na to da imamo posao, nemoguće je ostati kod kuće i izležavati se. Jedna od stvari koje smo morale da uradimo u karijeri (a to je veoma teško) jeste da budemo hrabre. Proživljavamo i proživljavale smo najgore trenutke naših života, samo želimo da se prekrijemo ćebetom i ne izlazimo odatle”-priča Perrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Little Mix (@littlemix)


“Ali opet, imam ljude koji zavise od mene, od nas, ostale 2 (nekada 3) djevojke. Imamo fanove na celom svetu, ne želimo lošu reputaciju”-zaključuje Perrie i za kraj uključila se Jade: “Mi smo pokazale da kada žene stoje zajedno to radi dobro. Na početku smo bile samo devojke sa X factora, i niko nije očekivao da ćemo stići ovde. Nakon takmičenja svi su govorili ‘One će uraditi jedan singl i možda neki mini album i svi će ih zaboraviti’, a mi smo pokazale da možemo više. Zajedno smo odrasle i sazrele”-zaključuje Jade.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram