Kylie Jenner razbesnela Instagram svojom kolekcijom torbi i cipela!

Verujemo da i ptice na grani već znaju koliko puta smo vam rekli da je Kylie Jenner (i uopšteno svi Kardashian-Jenneri) bogata toliko da sve do starosti ne bi morala ponovo bilo šta da radi! Ima milion dokaza za to-pre svega, sami autfiti i odeća koju Kylie nosi (ali i njena ćerka Stormi), njene ogromne kolekcije cipela, torbi i odevnih komada, a nešto što možda i više ljuti “obične” ljude jesu privatni avioni kojima ona i u toku preopasne pandemije korona virusa putuje po svetu i šeta se bez maske kao da se ništa ne dešava! Sigurno da bi određeni deo vas sada rekao da ona može da troši novac kako želi, i da to nije ničija stvar-i sa tim se u potpunosti slažemo, ali deo Instagrama se ne slaže sa tom tvrdnjom! Kylie je apsolutno razbesnela ljude koji je prate na Instagramu objavivši svoje torbe i cipele.

Naime, milijarderka je na svom Instagramu objavila samo delić kolekcije cipela i torbi (jer, ovo je ipak premali deo za ono što ona poseduje) uz opis: “13 dana do proleća”. Ona u svojoj kolekciji poseduje dizajnerske komade brendova Louis Vuitton, Chanel, Alexandre Vauthier i mnoge druge, a komentari su bili različiti. Neki su pisali kako njena kolekcija vredi više nego njihov fakultet, dok su drugi pisali: “Da Kylie, hvala što si nas podsetila da si ti bogatašica, a mi smo siromašni”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)


Još jedan od komentara bio je kako mnogi ljudi nemaju šta da jedu zbog pandemije, a ona kupuje ovakve brendove i još se hvali time! Definitivno da je ova kolekcija, ne možemo baš reći povredila, ali je razljutila i razbesnela “obične” smrtnike, jer ako malo bolje pogledamo, jedan čovek bi trebao da radi godinama, da ne jede i ne pije, da bi svoju platu čuvao za jednu torbu od par desetina hiljada evra kakvu Kylie kupi za sekundu!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram