Ovog vikenda, dakle, danas, u subotu 13. i nedelju 14 marta, bilo šta što poručite preko sajtova laguna.rs i delfi.rs besplatno će stići na vašu adresu na teritoriji Republike Srbije u najkraćem roku – bez obzira na iznos! Dakle kratko i jasno – besplatna isporuka 13. i 14. marta za sve porudžbine preko laguna.rs i delfi.rs!

Pročitajte među prvima novi roman Lusinde Rajli „Ljubavno pismo“, o tajni koja može da sruši kraljevsku porodicu ili iznenadite mališane „Narodnim pričama i umotvorinama za decu“, a preporučujemo vam i roman Melani Bendžamin „Gospodarica ’Rica’“. Ako želite da se opustite uz lepu ljubavnu priču, onda je „Mala knjižara srećnih krajeva“ Dženi Kolgan pravi izbor za vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laguna (@laguna_knjige)

Više od 4.000 naslova na sajtu laguna.rs i preko 100.000 knjiga i ostalih artikala na sajtu delfi.rs besplatno stiže do vas samo ovog vikenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laguna (@laguna_knjige)

Mi imamo poduži spisak knjiga koje želimo i zato uvek iskoristimo akciju koja nam je zanimljiva, a ovog vikenda to je besplatna isporuka i svakako ćemo naručti najmanje tri knjige. A da li ćete vi iskoristi ovaj vikend da naručite knjige sa sajta laguna. rs ili pak neku stranu knjigu i poklon za dragu osobu na sajtu delfi.rs? Javite nam šta ste naručili i iskoristili vikend u kome je besplatna ispruka!