Zayn Malik se otvorio o ulozi oca: Savršeno je!
Pevač Zayn Malik i manekenka Gigi Hadid su imali par veza i raskida, međutim, 2020.godina bila je srećna godina za njih iako je za mnoge bila katastrofalna i užasna zbog početka pandemije korona virusa koja se ni sad ne stišava. Gigi je otkrila da je trudna i da nosi devojčicu, a porodila se u septembru, kada je na svet došla beba Khai! Zayn i Gigi nisu preaktuelni u medijima poslednjih meseci, pa bi se reklo da žive izuzetno miran život kao tročlana porodica. Ipak, pevač i tata Zayn razbio je tišinu oko svoje uloge oca, pa je pričao o istoj. On se u potpunosti otvorio po pitanju toga, pa je prokomentarisao svoj odnos sa bebom, osećanja, ali i Gigi kao mamu!

“Iskreno, meni je savršeno u ulozi oca. Razgovarao sam sa mnogo ljudi pre rođenja naše devojčice i svi su bili u fazonu ‘To je ogromna promena, moraćeš potpuno da promeniš životni ritam’, ali iskreno, Khai je neverovatna beba. Bilo je veoma lako i Gigi i meni da se prilagodimo na prinovu. Sama Khai nam sve olakšava, spava veoma dobro, voli da pije dosta mleka, često pomislim kako samo moram da joj menjam pelenu, hranim je i volim i to je sve što ona traži od mene. Uživam u svemu ovome”-priča Zayn, a progovorio je i o Gigi u ulozi majke: “Gigi je dobra, odlična mama. Oseća se dobro i ogromna je pomoć svima nama”.

“Imam vremena i za svoju vezu sa Gigi i ostale stvari, ali sada se najmanje radi o meni. Činjenica da je Khai izuzetno dobra i poslušna devojčica olakšava celu situaciju i iznenađujuća je za mene, jer prosto obožavam da provodim vreme sa njom, opuštamo se zajedno, odmaramo, ne radimo ništa, mazimo se. Gledamo dečije serije, Netflix za decu, slušamo pesmice, pevam joj i uživamo. Definitivno da je ovo potpuno novo za sve nas, ali je bilo veoma lako prilagoditi se na bebin dolazak. To me najviše oduševilo”-zaključuje mladi tata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram