Addison Rae objavila svoj debi singl, poručuje: Volite sebe!

Sigruni smo da vam je već dobro poznato da svako ko ima iole veću publiku objavljuje pesme-što na domaćoj, što na stranoj sceni, najveći broj influensera “otišlo” je u pevače. Mnogi od njih zaista i jesu talentovani za muziku, dok drugi deo nije baš na toj strani, već pesme snimaju samo radi slave! Ovog puta je TikTokerka Addison Rae odlučila da se oproba u muzičkim vodama i kao sama pevačica, pa je objavila svoj debi singl. Addi je već govorila kako joj je zapravo najveća želja da glumi, odnosno da animira ljude i bude zanimljiva svetu, što definitivno uspeva jer ona uživa ogromnu slavu koju poseduje, tako da i da je izbacila ne tako dobru pesmu-ogroman deo publike, to jeste njen fandom, to ne bi ni primetio! Ipak, influenserka je odradila prilično dobar posao kada je pesma u pitanju, pa je iznenadila svakoga ko je pomislio da će izbaciti neku “glupost”! Njen debi singl se zove “Obsessed”, odnosno “Opsednut” na srpskom, i izašao je 19.marta, to jeste danas.

Njena pesma govori o tome da treba da volite sebe, i nosi jasnu poruku-budite opsednuti sobom! “Opsednuta sam sobom koliko i ti, kad kažeš da bi umro za mene-i ja bih. I ako te izgubim i dalje ću imati sebe, a sebe nikada ne mogu izgubiti. I ja sam opsednuta sama sa sobom”-peva Addi u svojoj pesmi. Ona je takođe rekla da je veoma emotivna: “Ova pesma me podseća na toliko stvari, toliko pomešanih osećanja. Mnogo sam emotivna, prosto obožavam muziku. To je sve”-priča influenserka.

Što se tiče samog uspeha numere, priznajemo da je ovo jedna od uspešnijih u poslednje vreme. Za manje od 10 sati od premijere, pesma broji preko milion pregleda. Ne zaboravimo da se za milion pregleda neki pevači bore mesecima, a neki čak i godinama, dok Addison dobije toliko pregleda za manje od 24 časa! Ipak, ta činjenica nas ne iznenađuje kada uzmemo u obzir koliki ona ima publicitet-skoro 37 miliona pratilaca na Instagramu teško da će propustiti svaki korak mlade zvezde, pa verujemo da ni ona sama nije očekivala ništa manje.

”Verujem da će mnogi doživeti ovu pesmu kao da sam ja preterano opsednuta sobom, ali zapravo nisam. Više se radi o tome da treba da volite sebe, i da vam ne treba dečko da vas voli ako ne želi, jer vi već imate ogromnu ljubav prema sebi. To je bitno, za mene. Postoje dani kada se borim, kada mi nije stalo i kada se osećam odvratno, i svi treba da radimo na sebi i da zavolimo nas baš onakve kakvi jesmo. To je poruka koju prenosim”-zaključuje Addison. Kako se vama dopada njena prva pesma?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Addison Rae ♥️ (@addisonraee)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram