Kandski superstar Justin Bieber nas je obradovao svoijm šestim studijskim albumom pod nazivom“Justice“ koji sadrži 16 novih pesama.

Samo 13 meseci nakon što je predstavio album „Changes“, Biebs je u 18.marta u 20.00 sati uveče po lokalnom vremenu objavio album „Justice“, što znači pravda.

Justin je na novom albumu sarađivao sa umetnicima kao što su Khalid, Chance the Rapper, the Kid LAROI, Dominic Fike, BEAM, Burna Boy i Benny Blanco.

Pevač je za magazin Vogue izjavio da je naziv odabrao uzevši u obzir svoje ime, ali i količinu nepravde u svetu te želju za promenom.

„Nazvao sam ga ‘Justice’ jer na ovom svetu postoji toliko nepravde i ima je od početka vremena. Moje ime zapravo znači pravda, pa stoji i to. Stvarno mi je čast što mogu da doprinesem i stvaram muziku koja nadahnjuje i može podići ljude u ovom vremenu“, izjavio je Jus.

Također, prilikom predstavljanja albuma je istaknuo da će podržati organizacije koje „utelovljuju pravdu u akciji“ te je na Twitteru naveo nekoliko neprofitnih organizacija koje se bore protiv siromaštva, rasizma, zagađivanja okoline itd. U ovom duhu je i pesma „2 Much“ koja započinje s kratkim govorom Martina Luthera Kinga.

Pesme na albumu tretiraju različite teme od pokreta „Black Lives Matter“ pa do mentalnog zdravlja.

Pored novog albuma, Justin Bieber je objavio i spot za najnoviji singl s Danielom Caesarom i Giveonom naziva „Peaches“.

Da li ste već preslušali nove pesme i kako vam se dopadaju?

Foto: Justin  Bieber Twitter