Rupert Grint otkriva: Evo zašto bih se vratio “Harry Potteru”

“Harry Potter” serijal filmova definitivno nikad neće zastareti niti postati dosadni-verujemo da postoji mnogo osoba koje nikada nisu pogledale ovaj serijal i koje će to tek uraditi, ali postoje i fanovi serijala koji su mnogo puta odgledali svaki film. Zašto pominjemo “Harry Pottera”? Zato što danas pišemo o jednoj zvezdi te serije, a u pitanju je dečko iz Golden Tria, koji čine Harry, Hermiona i Ron. Ovog puta pišemo upravo o Rupertu Grintu koji je u ovom popularnom serijalu tumačio ulogu Ron Weasleyja, riđokosog čarobnjaka koji na kraju serijala ima ljubavnu vezu sa Hermionom. Kako se već duže vreme priča o povratku “Harry Pottera” u vidu serije, Rupert se otvorio povodom toga i pričao je zašto bi se vratio tom serijalu.

”Da budem iskren, u ovom trenutku ne mogu zamisliti povratak na snimanje Harry Pottera. Ali, nikad ne reci nikad. Pristao bih na ponovno snimanje ako bi svako drugi hteo da uradi isto. Mislim da je najbolje da ostavimo sve ovako kako je sada. Samo iskustvo na snimanju filma bilo je neverovatno i jedinstveno, retko ko nas može razumeti po tom pitanju. Bili smo kao astronauti dok rade čudan eksperiment”-priča Rupert.

”Osećam kao da sam dostigao vrhunac svoje karijere na samom početku i da se sve to desilo veoma brzo. Nisam bio u žurbi da uradim sve što sam mogao, a opet sam uradio mnogo. Kada sam počeo da radim u pozorištu tada sam dobio neku veliku ljubav”-zaključuje glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram