Cande Molfese u novom intervjuu: Prija mi što sam singl!

Cande Molfese nam je svima ostala u pamćenju kao Camila iz Disney projekta “Violetta”, a iako je Tini stekla najveću slavu od svih, Cande je i dalje slavna, ali ne u celom svetu već najvećim delom u Južnoj Americi. Ona je pevačica i glumica, a u poslednje vreme se najviše fokusirala na glumu i voditeljstvo, ali izgleda da se vraća i pevanju! Ona je još  u oktobru 2020.godine raskinula sa svojim, sada već bivšim partnerom, kolegom iz “Violette” i pevačem, Ruggerom Pasquarellijem. Naravno, i nakon skoro pola godine od raskida, pitanja o tome se ne smiruju, pa je Cande ponovo pričala o Ruggeru. Pored toga, u novom intervjuu pevačica i glumica je obradila teme poput budućih planova, influensera, pevanja i slično.

“Mislim da smo u današnje vreme svi na neki način influenseri, utičemo na ljude sviđalo se to nama ili ne. Nikada nisam negirala kada me zovu ‘influenserkom’, jer smatram da to i jesam kroz projekte koje radim. Iako sam školovana glumica, priznajem da sam i influenserka. Znam da je velika odgovornost biti na društvenim mrežama, ali je takođe i veoma lepo. Iz moje tačke gledišta, uvek je lepo doprineti nečijoj sreći i kada možemo da pomognemo nekome. Na društvenim mrežama se trudim da pokazujem realan (stvaran) život i ono što sam zapravo ja, i ukoliko mogu da motivišem nekoga-to je super. Osećam se blagosloveno što ima ljudi koji se ugledaju na mene, i zato koristim Instagram i ostale mreže za podizanje svesti o važnim stvarima. Sve to radim jer mi je stvarno stalo”-započinje Candelaria.

Pevačica je progovorila i o Ruggeru, svom bivšem dečku: “Odvojila sam se i živim sama nakon dugo godina zajedničkog života sa partnerom, pa želim da se skroz posvetim sebi. Dobro je i prija mi što sam sama, prosto mi je to bilo potrebno. Upoznajem sebe bolje, što znači da se za ovih 30 godina nisam najbolje upoznala a to je verovatno moja greška. Ne košta me ništa da budem sama sa sobom i svojim mislima, da upoznajem nove stvari koje volim i dopadaju mi se. Prelepo mi je i puna sam samopouzdanja sada”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cande Molfese (@candemolfese)

Cande je takođe dobila ulogu u mjuziklu “Rent”, koji će se prvi put 25.marta izvesti uživo putem lajv strima, pa je glumica pričala o tome: “Sve će biti urađeno na profesionalan način, iako je streaming u pitanju. Kada se situacija stabilizuje verujem da ćemo ga izvoditi i uživo u pozorištu, mada je za sada to moguće samo virtuelno”-zaključuje Cande. Dakle, ona definitivno ne staje, a to što nije aktivna u Evropi ne znači da nije uopšte aktivna! Ona ima dosta posla, a želimo joj da samo tako nastavi!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram