Hailey Bieber ponovo govori o konobarici koja je prozivala!

Nije tajna da poznate ličnosti često znaju biti na meti osude iako to ne očekuju, a najmanje to očekuju kada su u pitanju neke svakodnevne situacije, kada su u šetnji, kafićima i barovima, na primer. Još letos desila se jedna neprijatnost manekenki i suprugi Justina Biebera, Hailey Bieber, koju je konobarica Julia Carolan prozvala na TikToku da je veoma neprijatna i bezobrazna, te je ocenila sa 3.5 ocenom! Hailey je taj video videla, pa ga je prokomentarisala izvinivši se Julii, a više o tome čitajte ovde. Ipak, iako se cela situacija desila još prošlog leta, opet je pokrenuta ista tema kada su Hailey i Dr. Jessica Clemons razgovarale na njenom Jutjub kanalu, pa je Hailey otkrila kako se zaista oseća povodom prozivki. Hailey je ponovo rekla kako je bila veoma uznemirena, ali je otkrila i detaljnije kako se oseća povodom prozivki koje dobija.

“Kada sam videla taj video bila sam baš uznemirena. Ne postoji objašnjenje za moje ponašanje, ne postoji objašnjenje kad se bezobrazno ponašate. Osećala sam se loše zbog njenog iskustva sa mnom, ali sa druge strane, nikad ne znate šta osoba o kojoj govorite proživljava u tom trenutku. Sećam se perioda iz života kada sam bila toliko tužna i sama komunikacija i angažovanje sa ljudima mi je predstavljalo teret. Volela bih da nisam bila takva u restoranu prema toj devojci. Ali opet, i ja sam ljudsko biće i tu se nisam ponašala lepo, ponašala sam se onako kako ne želim, to nisam prava ja. Pokušavam da budem bolja svakog dana. Otvorena sam da me ljudi ispravljaju, ali ne za neke gluposti, već da mi na lep i pristojan način ukažu na greške”-pričala je manekenka.

Definitivno da je vrlo lepo od Hailey što je ponovo odlučila da govori na istu temu, iako se radi o njoj samoj u ne tako lepom svetlu. To je velika pohvala, a mi vam poručujemo da kada uočite grešku bilo koga na internetu i ako smatrate da je potrebno da mu ukažete na istu, to uradite na pristojan i lep način, bez uvreda i hejta!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram