Demi Lovato otkrila: Živim sa svojom najboljom drugaricom

Demi Lovato je pevačica koja je definitivno imala vrlo zastrašujuću sudbinu zbog svoje opsesije s narkoticima, te se tako predozirala i umalo izgubila život. Ona o svemu tome govori u svom novom studijskom albumu “Dancing With the Devil” sa čak 19 pesama koje govore o njenim iskustvima i životu. Sve je najviše zaintrigirala upravo istoimena numera i spot, jer u spotu Demi vidimo u bolničkom krevetu, zavezanu za isti i ima plavu kosu, a takvu je imala baš u užasnom momentu predoziranja! Takođe, verujemo da znate da je Demika izašla i iz toksične veze sa Maxom Ehrichom još prošle godine, pa je sada otkrila da živi sa najboljom drugaricom, a otkrila je i zašto je ošišala svoju kosu!

”Trenutno živim sa svojom najboljom drugaricom. Bila sam verena za dečka i umalo sve uradila sa njim, i shvatila sam da to nije život za mene, život kakav ja želim. Želim da se zabavljam i živim sa svojim drugaricama i hoću da budem srećna. Morate prihvatiti to kao nešto normalno. Nekada sam radila stvari koje nisu baš bile najbolje za mene, sada radim ono što smatram da je dobro za mene i više ne brinem za mišljenja drugih i to šta će ko reći.  Uvek ću stavljati sebe na prvo mesto, ispred karijere, ispred svakoga i to sam počela da radim od skoro, jer sam se opteretila tvrdnjom da moram da budem zavodnica, a ne onakva kakva ja želim”-otkrila je Demika.

Za kraj, otkrila je zašto je ošišala kosu: “Iskreno, nemam neki specijalan razlog zašto sam skratila kosu, prosto sam želela da se osetim slobodno i da skinem sve ‘norme’ sa sebe koje sam morala da nosim sa sobom vezane za seksualnost jer sam hrišćanka. Kada sam se videla nakon šišanja, osetila sam se slobodno i moćno”-zaključila je Demi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram