Demi Lovato iskreno: Nikad neću prestati da se drogiram

Demi Lovato je pevačica koja definitivno ima veoma ružnu prošlost. Pored raskida veridbe i brojnih toksičnih veza koje je pevačica ostavila iza sebe (najskorija raskinuta veza je ona sa Maxom Ehrichom), ona je imala mnogo gore stvari koje su joj se događale. Ona je više puta konzumirala droge (narkotike), pa može da bude srećna što je preživela predoziranje! Demi je umalo izgubila vid, doživela je par infarkta i ima trajno oštećenje mozga koje ne može ispraviti nikada. To je sve posledica predoziranja i, iako bi sada rekli da nakon ovakve sudbine nikome ne bi palo na pamet da ponovo konzumira narkotike, Demika nije jedna od tih! Ona je i nakon ovolikih posledica iskreno otkrila da nikada neće prestati da konzumira drogu.

“Prosto sam naučila da ne mogu reći da nikada više neću raditi ovo. Zaista sam se mučila i borila sa tim da li da otkrijem istinu o sebi, ali da, tako je. Znam da sam milion puta završavala na ivici smrti, ali kada govorim sebi da nikad više neću konzumirati marihuanu ili piti alkohol odmah pomislim da ću zbog toga doživeti neki neuspeh, prosto imam te crne misli. I dalje pijem i pušim marihuanu i neću prestati, ali sad to radim umereno. Takođe, ne želim da ljudi čuju moju priču i pomisle da i oni trebaju da piju i drogiraju se, jer to nije za sve. Ni oporavak od predoziranja nije za sve. Ne morate da se otreznite ako ne želite, ne trebate da slušate šta vam drugi govore, sami morate doneti odluku”-priča Demi.

Demikini prijatelji kažu da su mnogo oprezni oko nje, ali i da biti umeren u drogiranju nije rešenje: “Umerenost ne deluje, nije rešenje. Izvinite, ali tako je. Ako popijete jednu čašu, popićete još jednu. Ako uzmete jednu tabletu, uzećete još jednu. To je prosto tako”-pričaju osobe iz pevačicinog okruženja. Mi vas podsećamo da ne treba da se ugledate na Demi kada su u pitanju narkotici, jer oni nikad nisu niti će biti dobri. Trebate probati što-šta u životu, ali narkotike zaobiđite u širokom krugu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram