U potrazi ste za slatkim inspiracijama za nokte? Ne morate da tražite dalje jer smo sastavili ultimativn* listu prolećnih manikira koje morate da probate. Od jarkih boja do zamršenih dezena, ovo su najbolji načini da oživite nokte  i uđete u prolećni duh.

1. Pastelni francuski manikir

Evo šarenog i slatkog preokreta klasičnog francuskog manika koji će uneti pop pastelne boje u vaš prolećni modni izgled. Ako isprobate ovaj izgled, možete ga zadržati jednostavnim i otmenim tako što ćete obojiti samo vrhove noktiju, kao na slici, ili začiniti izgled dodavanjem nalepnica za nokte na centar nokta. Bilo kako bilo, preslatko!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POLITUR.NAILS (@politur.nails)

2. Retro dezen trešnji

Ovaj ukusni dezen daje ukupno 50 ideja za piknik. Pomoću četkica za nokte i čakalica nanesite ovaj zabavni mali dizajn na noktima. Preporučujemo FULINJOY olovku za crtanje po noktima. Trebaće vam i savršena crvena boja laka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei)

3. Neonski cvetni print

Ne znamo da li je išta više znak prolećaod lepog nežnog cveća? Ništa. Cveće nikad ne stari! Sa ovim izgledom nikada ne možete da pogrešite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?☁️☀️ (@kennedyclairewalsh2)

4. Apstraktna spiralna umetnost

Ovi psihodelični nokti su super trendi za ovu prolećnu sezonu. Ovaj dizajn može biti potpuno jedinstven za vas odabirom vaše omiljene palete boja za osnovni sloj. Zatim dodajte nekoliko kovitlaca na vrh baze pomoću četkica za nokte gde god vam srce poželi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

5. Nokti s kravljom šarom

Krećite se kroz ovu prolećnu sezonu s ovim trendovskim otiskom krava na noktima. (Žao nam je zbog tatinog zezanja koje je neminovno) Ali ozbiljno, ovaj svestrani dezen  može se izvesti na toliko zabavnih načina. Uradite ga kao klasični francuski manikir, neka se kravlja šara nađe na nekoliko noktiju ili pak zamenite klasičnu crno-belu boju za različite boje. U svakom slučaju ćete se zabaviti.

6. Oblačići na noktima

Znate da je napokon proleće kad je nebo vedro i plavo. Ovaj dizajn noktiju savršen je za sunčan dan. A sigurni smo da će vam se još neko definitivno pohvaliti ovakvim pahuljastim oblacima na noktima?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails.INC (@nailsinc)

7. Nokti poput školjki

Ništa ne govori „toplo vreme“  poput plaže, pa čak i ako nije još vreme za kupanje, možete ući u ovaj morski duh pokuzuujući svoje umetničko nadahnuće na noktima! Ovaj beli dizajn je jednostavan, ali simpatičan, a mali detalj sjajnog kamena je savršeni završni detalj ovog sjajnog izgleda inspirisanog plažom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bana (@banicured_)

8. Suncokret manikir

Uz preslatko oslikane suncokrete i tirkizne detalje, ovaj manikir oduše prolećnim vibracijama! Ovo je sjajna opcija ako volite malo duže nokte , tako da imate više prostora za pokazivanje detaljnog dizajna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEXI HIDALGO (@lexxhidalgo)

9. Leptir dizajn noktiju

Postoji mnogo načina da se leptiri „ugrade“ u nokte s prolećnom tematikom, ali nama se izuzetno dopada ovaj  izgled! Snimanje ovakve slike za vaš Insta feed odmah će nadahnuti sve vaše prijatelje da vas prate u uživanju sa leptir noktima ovog proleća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Houston Nail Tech (@beedagoddess)

10. Gradijentni dizajn srca

Videli smo kako ovaj dizajn 90-ih Powerpuff Girls iskače na svim feedovima, videli smo ga i na futrolama za telefone, pa zašto to ne bismo nacrtali i na noktima? Postignite ovaj izgled tako što ćete započeti s malim srcem u centru nokta, odabrati nekoliko nijansi te iste boje i dodajte slojeve oko srednjeg srca u gradijentu od svetle do tamne,a sjajan saveznik će vam biti essence lakovi za nokte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nailedbytav

Pokažite nam svoje slatke prolećne nokte koje krase neki od ovh manikra ili pak neke vaše cool ideje označivši nas na Instagramu @superteen.rs ili koristeći #superteenrs!