Victoria Justice o svojim počecima: Znala sam da je ovo posao za mene

Victoriu Justice svi najbolje znamo iz Nickelodeonovog ostvarenja “Victorious” i pre tačno deceniju ona je bila mega zvezda i u pevačkom i u glumačkom svetu. Ipak, ona čak sedam godina nije objavila niti jednu numeru i bukvalno je samo tapkala u mestu što se muzike tiče. Poslednjih godina nije bila ni najaktuelnija u glumačkom pogledu, ali opet, više se posvetila glumi nego pevanju, ali je pak najviše bila posvećena influensu i nekoj vrsti “blogovanja”, odnosno influenserskom poslu na Instagramu. Victoria je bum napravila vrativši se na muzičku scenu numerom “Treat myself” a nakon toga i pesmom “Stay” i najbolje od svega je što je za obe pesme dostupan i spot! Upravo zbog svog povratka, Vic je dosta aktuelna u medijima poslednjih meseci, pa vam često piskaramo po nešto o njoj. Ona je skoro priznala da neće stati kada je muzika u pitanju i govorila je o svojim počecima u glumačkom svetu. Ako želite da saznate kako se Victoria našla u svom poslu, onda je sveži intervju koji je dala pravi tekst za vas!

”Videla sam dečiju reklamu kada sam imala 8 godina, i sećam se da sam gledala to dete i bila u fazonu ‘Ja mogu i hoću da radim to’. Bukvalno sam krenula da vrištim i dozivam mamu i rekla joj ‘Je l’ vidiš to dete? Kako ja mogu da uradim to? Možeš li mi pomoći?’ i tako je sve počelo. I u detinjstvu radila sam mnogo sati dnevno, imala bih probe ponedeljkom i utorkom i snimali smo sredom, četvrtkom i petkom. Onda bih subotom i nedeljom bila na šutinzima, učila koreografije i ponekad bih snimala. Uvek sam radila mnogo”-otkrila je Vic.

Zahvaljujući svojim roditeljima, Victoria je mogla da izbalansira sav posao u detinjstvu: “Nije kao da su me roditelji nagovarali i ‘gurnuli’ u svet glume, ja sam gurala samu sebe. Ja sam htela da budem u medijima, dajem intervjue, da budem u studiju, da učim koreografije. Htela sam da radim i preko 12 sati dnevno jer sam to volela. Nekad zna biti nezgodno uskladiti privatan život i obaveze, ali mislim da su meni roditelji mnogo pomogli da sve uskladim. Od malena sam znala da je ovo moj posao iz snova i tako je i bilo”-zaključila je Victoria priču o počecima u karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Justice (@victoriajustice)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram