Jojo Siwa plače zbog svoje devojke Kylie!

Jojo Siwa se uvek razlikovala i uvek je mnogo drugačija od svojih vršnjakinja-voli mašne, lude kostime, šljokice i slično. Uz to, ona je tinejdžerka, a tinejdžersko doba je poznato po tome što tada najbolje spoznajemo sebe, osluškujemo svoje potrebe i slično. Jojo je još u februaru otkrila da je pripadnica LGBT+ populacije, ali nije sebe okarakterisala tačno-ni Jojo sama ne zna da li je trans, gej, bi ili nešto drugo, ali jedno je sigurno-nakon izlaženja u javnost sa svojom pričom i svojom devojkom dobila je gomilu podrške. Ona je veoma srećna od kada je u vezi sa svojom dugogodišnjom drugaricom Kylie, ali nešto je izuzetno zabrinulo fandom-Jojo je na svoj story objavila sebe kako plače, i to zbog svoje devojke Kylie!

Naime, u ponedeljak je mlada umetnica, nakon što je objavila da voli svoju devojku više od beskonačno, na svom storiju objavila sebe u suzama i napisala je “ne volim kada moram reći zbogom”. Iako su svi pomislili da ona plače jer je možda okončala vezu sa Kylie, Jojo plače jer moraju imati vezu na distanci! “Ljudi ništa se nije desilo, zabrinuli ste se za mene nakon mog poslednjeg storija. Samo smo u vezi na daljinu i rasplakal sam se kad smo se pozdravile danas, kad smo rekle ‘zdravo’. To mi se uvek dešava kada se pozdravljamo, jer želim da nikad ne moramo da govorimo zbogom jedna drugoj. Ali moramo. Ali to samo čini momente kada treba da kažemo ‘hej, ćao’ jedna drugoj mnogo posebnijim”-rekla je Jojo.

Dakle, da razjasnimo-Kylie i Jojo su i dalje zajedno, s tim što Jojo živi u Los Anđelesu, a Kylie živi na Floridi, pa im je jedina mogućnost da se vide preko video poziva. I sama Jojo priznaje da joj je veoma teško jer mora da održava vezu na daljinu, ali kaže da sve to vredi, jer samo broje dane do ponovnog susreta uživo! Jeste da Jojo i Kylie nisu predugo zajedno, ali priznajemo da one bolje održavaju svoju ljubav u životu na distanci od mnogih zvezda, jer je većina njih raskinula nakon samo par meseci razdvojenosti. Svaka čast devojkama, jer je sigurno da se mnogo vole!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram