Tvoj omiljeni ukus čokolade može da otkrije ponešto o tvojoj ličnosti. Zatvori oči i razmisli kakvu bi čokoladu sada najradije pojela pa pročitaj odgovore…

Ako uživaš u čokoladi s lešnicima to znači da imaš super smisao za humor i u svakoj situaciji možeš da nađeš nešto pozitivno. Zato je uvek prijatno biti deo tvog društva.

Ako ti je favorit čokolada s pirinčem ti si pravi radoholik. Nikad ne preskačeš obaveze i odgovornost ti je možda i najjača strana. Imaš velike šanse da postaneš prava poslovna žena.

Ako obožavaš ukus karamela to znači da U svemu voliš da budeš slobodna i svakom novom izazovu pristupaš s radošću. Uvek veruješ u sebe.

Ako obožavaš čokoladu s keksom to govori da si dete u duši. I dalje rado gledaš crtane filmove, maziš se mami u krilu i uopšte ne želiš da odrasteš! Uživaj dok još možeš!

Ako ti je pak najdraže mentol punjenje to znači da si super drugarica. Svi se u tvom društvu osećaju prijatno i veruju ti. S tobom je lako zbližiti se jer nikada ne osuđuješ druge.

Koji god ukus čokolade da voliš reći ćemo ti da su istraživanja pokazala da je konzumiranje čokolade dobro za naš organizam.