Kylie Jenner: Stormi će preuzeti Kylie Cosmetics kad odraste

Kylie Jenner je jedna od najslavnijih ličnosti današnjice, a slavna je još od rođenja-rođena je u Kardashian-Jenner porodici, koja se od davnih dana bavi rijaliti programom koji će uskoro da prekinu. Svi znaju koliko je ova porodica bogata, a naročito mlada Kylie Jenner koja je biznismenka, ćerka, sestra, drugarica i najbitnije od svega-mama. Verujemo da znate da ona ima ćerkicu Stormi sa reperom Travis Scottom, a Stormi živi život punim plućima-dovoljno je da vam kažemo da nosi samo markirano i da rođendane slavi uz privatne avione i lude vile! Ovog puta, mama Kylie otkriva da će Stormi preuzeti njenu kompaniju Kylie Cosmetics ukoliko to bude želela.

“Stormi će me naslediti. Učim je da bude pametna i dobra. Možda će jednog dana preuzeti moju Kylie Cosmetics ukoliko to bude želela, naravno”-priča biznismenka. Takođe, otkrila je da je njena mama Kris uči mnogo toga u roditeljstvu: “Gledajući svoju mamu kako balansira između biznisa i majčinstva shvatam da je ona veoma uspešna u svemu što radi. Mama je uradila odličan posao vaspitavajući nas, i stvarno želim da sve to prenesem na Stormi. Želim da bude jaka i nezavisna”.

“Majčinstvo je bilo najznačajnija i najveća promena za mene. Toliko sam se razvila kao osoba i učim i razvijam se svakodnevno. Obožavam da učim nove stvari i pokušavam da budem što bolja osoba. 2020.godina bila je izuzetno teška za sve nas, ali bilo mi je drago što sam imala priliku da veliki deo vremena provedem sa porodicom”-zaključuje Kylie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram