Tini Stoessel: Nisam bila sigurna da želim da budem deo “La Voz”
Martina Tini Stoessel je izuzetno aktuelna, ako ne i najaktuelnija zvezda u medijima trenutno, što u Argentini, tako i šire. Mediji o njoj pišu 24/7 i ne prođu ni dva puna dana a da vam mi nešto ne napišemo o pevačici. Ona je trenutno u Majamiju i pored toga što se izuzetno zabavlja sa svojim drugaricama, ona je vreme u Majamiju iskoristila da snimi spot i još par izdanja koja treba da nam predstavi uskoro. Kao što je već i poznato, mlada zvezda bila je deo čak dva “La Voz” šoua – “La Voz Argentina” i “La Voz Antena 3”. U šouu za Argentinu bila je deo žirija, dok je u skorijoj verziji bila pomagač svom idolu, Alejandru Sanzu, i tamo se i stvorila prilika za saradnju “Un Beso En Madrid”. Ovog puta u aktuelnom intervjuu Tini govori o svom “La Voz” iskustvu, a odgovor nas baš iznenađuje!

Mladoj ženi poput Tini u početku nije bilo jednostavno da odluči da li treba da prihvati predlog za učešće u “La Voz” šouu: “Sumnjala sam da li bih imala odgovarajuće kriterijume da zauzmem to mesto. Na kraju krajeva, sve je igra. To je međusobno razumevanje među kolegama, ali često nisam prestajala da se osećam loše ili tužno jer sam bila nervozna ako donesem odluku za dva minuta nastupa, ili sudim o nečemu prebrzo”.

Nakon što je već imala iskustvo, umetnica ne žali zbog svog vremena koje je provela učestvovajući na muzičkom takmičenju: „Ta iskustva koja vas odvedu do krajnjih, gornjih granica su ono što vas tera da rastete kao umetnik. Naučila sam mnogo i iz ‘La Voz Argentina’ i iz ‘La Voz Antena 3’”.

Međutim, za kraj ona otkriva da sumnja da li bi je bilo ko ohrabrio da učestvuje u takmičenju da nije započela karijeru sa Disneyjem: “Ne znam da li bih otišla bez Disney iskustva. Možda i bih kao mala, jer kad si mali, nevin si, naivan, ne razmišljaš i ne opterećuješ se. Kad odrasteš, razmišljaš drugačije i velike su mogućnosti da odustaneš. Verovatno bih to više radila kao devojčica, nego kao žena/devojka”-zaključuje pevačica.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram