Jojo Siwa: Zvezde koje su mi pružile podršku jer sam deo LGBT+

Jojo Siwa je trenutno u tinejdžerskim godinama u kojima najbolje upoznajemo sebe, te je tako ona priznala svetu da je deo LGBT+ zajednice. Umetnica je i rekla da ne zna kako bi sebe okarakterisala tačno-da li je biseksualka, gej ili slično, ali ako pratite Jojo, ili jednostavno nas koji vam prenosimo sve vesti, znaćete da ona ima devojku Kylie koja joj je neko vreme bila najbolja drugarica. Ona je otkrila da je presrećna u vezi sa Kylie-srećnija nego ikada pre. Ipak, Jojo nije pričala na temu toga ko joj je sve od zvezda dao podršku nakon što je priznala da je deo LGBT+, te vam to sada otkrivamo mi!

”Te noći kada sam priznala svetu svoju seksualnost, Iggy Azalea mi je zapravo napisala poruku. Rekla mi je da je presrećna zbog mene i da je sve to neverovatno. U tom trenutku bilo je oko 3 sata ujutru. Uz to, podržale su me i Mollee Gray, Abby Lee Miller, Kim Kardashian, Paris Hilton, Lik Nas X. Takođe, kada sam Kylie ispričala za sve zvezde koje su me podržale bila je presrećna”-priča Jojo.

”Znala sam da nisam strejt od malih nogu, a i fandomu sam davala toliko znakova. Mislim bukvalno sam nosila dugu na svojoj glavi svakog dana. I kad god sam mogla, sve sam kupovala u duginim bojama. Jun je moj omiljeni mesec za kupovinu jer je to ‘Pride mesec’ i sve mogu da kupim u tom tonu”-zaključuje umetnica.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram