Selena Gomez: Ne želim da imam dečka trenutno

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez je trenutno u istoj situaciji kao i ostatak sveta-u borbi sa pandemijom korona virusa, i ona će iz ove pandemije izaći sa jasnom porukom i ciljem, odnosno da se fokusira samo na sebe, a uz to ne želi da ima partnera u tome! Sada različiti izvori bliski pevačici otkrivaju zašto Sel nije trenutno zainteresovana da nađe jaču polovinu sa kojom će provesti ostatak života i deliti sve trenutke, a odgovor je i više nego jasan-ona želi da stavi fokus samo na sebe!

“Selena je veoma tradicionalna, volela bi da pronađe pravu osobu, uda se i osnuje porodicu jednog dana. Ali ipak, ne traži ništa ozbiljno trenutno, nije u žurbi da se uda i postane majka, jer su njeni prioriteti zdravlje i karijera. Radila je na mentalnom i fizičkom zdravlju prethodnih godina i zna da mora biti najzdravija verzija sebe ako bi delila život sa nekim drugim, te će ući u ozbiljnu vezu kada shvati da je pravo vreme za istu”-govori jedan izvor.

Drugi izvor poručio je: “Selena nastavlja da bude zauzeta i opterećena samo svojom karijerom i poslom, nalazi se u odličnom momentu svog života i zaista se oseća slobodno u svojoj koži. Želi da bude sigurna da radi stvari koje prijaju njoj i njenom zdravlju jer je radila na sebi dosta dugo. Takođe, želi da bude 100% sigurna u sve što radi pre nego što započne bilo kakvu vezu”.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram