Måneskin otkrivaju: Optuženi smo za krađu na Evroviziji!
Rok grupa iz Italije, Måneskin, sada je definitivno svetska senzacija sa Damianom na čelu. Kao što vam je verovatno već i poznato, ovi momci odneli su pobedu na Evroviziji, a sada se njihovi singlovi nalaze na top listama širom sveta i uz sve to, primećeni su od strane velikih zvezda poput Miley Cyrus! Ova grupa je bila optuživana da koristi narkotike na Evroviziji, što se kasnije ispostavilo kao netačno nakon urađenog testa, a u novom intervjuu Måneskin otkrivaju krajnje zabavnu anegdotu sa Evrovizije-optuženi su za krađu vode!

Ovu priču pričala je Victoria, basista benda, a sve se desilo nakon što je ona sa bendom kasno završila probu na Evroviziji: “Probu smo završili kasno, i nije bilo vode za piće na recepciji hotela. Mi smo odlučili da odemo u kuhinju i uzmemo malo vode”. Zatim, kako navodi Victoria, osoblje hotela primetilo je to na kamerama i odmah su kontaktirali menadžment benda rekavši da su ukrali vodu i da moraju odmah da je plate!

Naravno, oni su platili uzetu vodu: “Naravno da jesmo”-kaže Victoria, a gitarista Thomas kaže: “Ponašali smo se zaista dobro i veoma korektno”-otkrivaju oni. Dakle, iako vas je naslov možda naveo da mislite ružno o bendu-ne sudite knjizi po koricama! Izgleda da su svi u bendu zaista dobri ljudi i da nema potrebe da bilo ko ima ružno mišljenje o njima.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram